Головна Новини Дозвілля секс Не мовчи: які слова варто говорити під час сексу
commentss НОВИНИ Всі новини

Не мовчи: які слова варто говорити під час сексу

Ці слова, за словами психолога, підсилюють задоволеність

17 грудня 2020, 00:30 comments2559
Поділіться публікацією:

Секс — невід'ємна частина нашого життя, яка приносить не тільки задоволення, але і користь для всього організму. У кожної пари є свої улюблені пози та способи досягнення оргазму. Але психолог Девід Фредерік в ході дослідження з'ясував, за допомогою якого універсального способу можна посилити сексуальне задоволення.

Не мовчи: які слова варто говорити під час сексу

Що потрібно говорити під час сексу / фотоAleksandarNakic / E + / Getty Images

Вчений провів експеримент за участю 39 тисяч подружніх пар, які перебували в шлюбі понад 3 років. Вони розповіли подробиці свого інтимного життя, зокрема, наскільки вони задоволені своїми партнером. Виявилося, що у пар, які під час сексу говорили один одному фразу "Я тебе кохаю" рівень задоволеності був значно вище, ніж в інших. Тобто, визнання в любові підвищувало сексуальне бажання партнерів, і вони більше віддавалися цьому процесу.

Крім того, задоволення партнерів підвищував креатив, готовність до експериментів, романтична атмосфера і ніжна прелюдія. Однак, не всі партнери готові били привнести у своє інтимне життя різноманітність, тому їх рівень задоволеності був нижче, чим в інших учасників дослідження.

Психолог Девід Фредерік зазначив, що секс схожий на шлюб, адже для того, щоб він був успішним, потрібно володіти рішучістю та ентузіазмом. Фахівець каже, що, якщо ви в сексі відчуваєте незадоволеність, варто відверто поговорити з партнером і спробувати з ним в ліжку щось нове.

Нагадаємо, щоденні заняття сексом позитивно впливають на здоров'я, зокрема покращують роботу серцево-судинної системи.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як ранковий секс впливає на кар'єрне зростання людини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини