Головна Новини Дозвілля секс Експерт назвав найкращий час для інтимної близькості
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт назвав найкращий час для інтимної близькості

Для кожного віку є певний час

15 березня 2021, 15:45
Поділіться публікацією:

Інтимна близькість можлива в будь-який час протягом доби, хоча, згідно з дослідженнями, чоловікам більше подобається ранковий секс, а жінкам — вечірній. Але професор Оксфордського університету Пол Келлі з'ясував, що все залежить від віку і визначив найкращий час для занять любов'ю.

Експерт назвав найкращий час для інтимної близькості

У який час краще займатися сексом / фото: freepik.com

Фахівець відзначив, що до уваги варто брати сильно мінливі біоритми протягом життя. На думку доктора, для людей у віці від 20 років оптимальний час для занять сексом — 15:00. Саме о третій годині дня думка про свого партнера може призвести до ліжка. Звичайно ж, в такому юному віці лібідо може "спрацювати" в будь-який час доби, але 15:00 є самим піковим, тому що органи відчувають найбільший сплеск енергії.

Люди, старше 30 років найбільш яскравий секс можуть отримати о 8:20 ранку. У цей час у чоловіків і жінок підвищується рівень тестостерону. А тим, кому за 40 років рекомендується вступати в інтимну близькість після 22:00, в цей час секс розслабляє і допомагає налаштуватися на сон. Це стосується і тих, кому за 50 років.

Спеціаліст відзначив, що циркадні ритми змінюються з віком і контролюють всі процеси, кожен орган системи, кожну з трильйонів клітин організму.

Нагадаємо, що багато партнерів можуть під час сексу робити помилки, які псують не тільки враження від процесу, а й стосунки в цілому. Про які помилки йдеться, дізнайтеся в нашому матеріалі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що секс — невіддільна частина життя, яка приносить не тільки задоволення, але і користь для всього організму. Психолог Девід Фредерік з'ясував, за допомогою якого універсального способу можна посилити сексуальне задоволення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини