Головна Новини Дозвілля секс П'ять помилок під час сексу, які можуть все зіпсувати
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять помилок під час сексу, які можуть все зіпсувати

Ці помилки можуть дуже сильно вплинути на якість сексу

18 грудня 2020, 02:20 comments1634
Поділіться публікацією:

Секс — важлива частина нашого життя, яка не тільки приносить задоволення, але і позитивно впливає на наш фізичний і психологічний стан. Але багато партнерів можуть під час сексу робити помилки, які псують не тільки враження від процесу, а й стосунки в цілому. У чому ж справа?

П'ять помилок під час сексу, які можуть все зіпсувати

які помилки можуть зіпсувати секс / фото: Depositphotos

Одноманітні пози

Для того, щоб підтримувати "вогник" в ліжку, потрібно вчитися новим позам, які подарують вам і вашому партнерові нову насолоду та емоції. А якщо ви звикли займатися сексом тільки в одній позі, то не дивно, що пристрасть між вами почала згасати. Погодьтеся, що це нудно?

Секс за розкладом

Багато подружніх пар планують свій секс, вибираючи для цього заняття певні дні тижня. Але це дуже дивно. Про яку романтику, пристрасть, спонтанність може йти мова? Не можна планувати своє інтимне життя, потрібно подаватися емоціям і сексуальному бажанню, тоді ваші стосунки будуть значно міцніше.

Відсутність ініціативи

Це одна з найпоширеніших помилок, які допускають пари у стосунках. Дівчата вважають, що хлопець повністю повинен брати ініціативу на себе, а у неї, щоб все зрослося, має бути вільний час і відповідний настрій. Але рано чи пізно, чоловікові теж починає хотітися, щоб його обраниця зробила перший хід і це абсолютно нормально. Якщо прагнете до хорошого і тривалого сексу, тоді кожен повинен проявляти ініціативу.

Імітація оргазму

Не варто обманювати партнера, якщо від сексу з ним ви не отримуєте повне задоволення. Куди краще, відкрито поговорити відверто і знайти вихід з цієї проблеми. Можна почитати спеціальну літературу і відкрити для себе багато способів, які допоможуть довести партнера до оргазму. Так, чому не навчиться чомусь новому?

Скутість

Щоб секс вийшов пристрасним і приємним, варто забути про сором'язливість, комплекси та страхи. Перестаньте сумніватися у власній привабливості або інших речах. Віддайте любові, довіряйте партнеру, і ви отримаєте масу приємних емоцій і відчуттів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які слова варто говорити під час сексу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини