Головна Новини Дозвілля секс Дослідники з'ясували, чим корисна відмова від сексу
commentss НОВИНИ Всі новини

Дослідники з'ясували, чим корисна відмова від сексу

Канадські вчені визначили, що відмова від інтимного зв'язку зміцнює стосунки між партнерами

16 травня 2021, 22:55
Поділіться публікацією:

Дослідники говорять, що секс приносить не тільки задоволення, але ще і позитивно впливає на емоційний і фізичний стан людини. Але як виявилося, його відсутність також має позитивні сторони.

Дослідники з'ясували, чим корисна відмова від сексу

Чому відмова від сексу може бути корисною (фото з відкритих джерел)

Дослідники з Канади з'ясували, що відмова від інтимної близькості зміцнює стосунки в шлюбі. Вони опитали на першому етапі близько 200 осіб і встановили, що стосунками були більше задоволені ті, хто готовий знехтувати сексом заради партнера, який не бажає близькості. Менш задоволені стосунками виявилися ті, хто не сприймає до відмов. Цей висновок, за твердженням вчених, дійсний як для чоловіків, так і для жінок.

На другому етапі вчені задіяли понад 250 сімейних пар. Вони оцінювали, наскільки респонденти готові зрозуміти точку зору партнера. З'ясувалося, що жінки сильніше потребують партнера, схильному до "сексуальної емпатії". Особливо яскраво це проявляється у пар, які незабаром планують завести дитину.

Нагадаємо, що секс допомагає розслабитися і знімає напругу, але американські дослідники не згодні з цим твердженням і не рекомендують вступати в інтимні стосунки в умовах сильного стресу. Експерти прийшли до висновку, що секс в стані підвищеної напруги лише погіршує ситуацію і призводить до негативних процесів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що з часом навіть в самих пристрасних пар з'являються проблеми в сексі. Але секс — це дуже важлива умова здорових стосунків. Що робити, якщо іскра згасла, розповіла секс-тренер з Нью-Йорка Емі Левін. Експерт зазначила, що при бажанні в стосунки можна повернути колишню пристрасть за допомогою декількох способів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини