Головна Новини Дозвілля секс Як повернути секс та пристрасть в стосунки
commentss НОВИНИ Всі новини

Як повернути секс та пристрасть в стосунки

Над сексом в тривалих стосунках потрібно працювати

22 січня 2021, 21:30 comments1175
Поділіться публікацією:

З часом навіть в найпристраснішої пари з'являються проблеми в сексі. Та секс це дуже важлива умова здорових стосунків. Що робити, якщо іскра згаснула, розповідає секс-тренер з Нью-Йорку Емі Левін.

Як повернути секс та пристрасть в стосунки

Як повернути іскру в стосунках. Фото: Gazeta.ru

Експерт пояснює, що над сексом в тривалих стосунках потрібно працювати.

За часту буває так, що партнери просто припиняють бачити один в одному обʼєкт сексуальної привабливості. Це може бути через недбайливий вигляд другої половинки, втомленість або ж недостачу доторків та тактильних відчуттів.

Проте є способи розпалити вогнище пристрасті навіть, якщо в ньому залишилися одні вуглинки.

1. Спілкуйтеся

Розмови допоможуть підтримати емоційний звʼязок один з одним. Проявіть інтерес до другої половинки та будьте максимально відвертими. Поговоріть про секс. Запитайте, що подобається вашому партнеру та розкажіть про свої фантазії.

2. Налаштуйте тактильний контакт

В тривалих стосунках ми часто забуваємо про обійми та поцілунки. Спробуйте щодня торкатися кохану людину, цілувати її, неначе на перших побаченнях.

3. Спогади

Згадайте минуле: як ви познайомилися, за що полюбили партнера. Можете переглянути ваш улюблений фільм або ж відвідати місце минулих побачень. Це змусить пригадати найкращі моменти та зрозуміти, що ви досі кохаєте один одного.

4. Прочитайте відверту літературу

Запропонуйте коханому прочитати разом еротичну книгу. Створіть для цього відповідну атмосферу. Потім можете обговорити, що б ви хотіли спробувати з прочитаного та одразу приступайте до справи. Можете повторити те ж саме з фільмом.

5. Інтригуйте

Залишайтеся спокусливими навіть через декілька років. Слідкуйте за своїм зовнішнім станом та намагайтеся провокувати бажання партнера. Це допоможе підтримувати еротичний звʼязок на належному рівні.

6. Зверніться до сексолога або психолога

Інколи люди не можуть впоратися зі своїми емоціями та думками. В такому випадку спеціаліст зможе направити вас в правильне сексуальне русло. Ви можете відвідувати сеанси як самостійно, так і з партнером.

Сайт "Коментарі" бажає взаєморозуміння в стосунках та рекомендує прочитати про п'ять видів брехні, яка знищує ваші стосунки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини