Головна Новини Дозвілля секс 10 речей, які не варто робити перед сексом
commentss НОВИНИ Всі новини

10 речей, які не варто робити перед сексом

Ці підказки допоможуть насолоджуватися повноцінним статевим життям і вам, і вашому партнеру

10 січня 2021, 21:55 comments6746
Поділіться публікацією:

Інтимне життя — не та тема, на яку люди звикли говорити відверто. Тим паче, зізнаватися, що у ліжку трапляються якісь труднощі. Щоб проблем було якомога менше, спеціалісти радять перед сексом утримуватися від певних звичок.

10 речей, які не варто робити перед сексом

Є речі, яких варто уникати перед сексом. Фото із відкритих джерел

1. Не їжте забагато

Надмірне споживання їжі може спричинити появу млявості та сонливості, особливо, якщо ви їсте багаті на вуглеводи продукти. Якщо й справді відчуваєте голод, спробуйте легкий перекус — горіхи чи фрукти, що навпаки додадуть вам бадьорості.

2. Не пийте енергетиків

Ні, спеціальні енергетичні напої не допоможуть вам зі збереженням активності і бадьорості. Точніше — спочатку допоможуть, але під кінець інтимних ігор ви відчуватимете себе ще більш виснаженими, ніж могли. Це спричиняє значна доза цукру, що містять енергетики.

3. Не сваріться із партнером

Наявність будь-яких суперечок може спричинити незручності безпосередньо у ліжку. Навіть якщо ви і ваш партнер переконуєте одне одного, що все добре, у підсвідомості проблема залишається і може стати на заваді отримати задоволення.

4. Намагайтеся не нервувати

Стрес згубно впливає на ерекцію і збудження загалом. Якщо розслабитися самотужки не вдається, спробуйте зробити це під час прелюдії. Попросіть партнера про масаж чи помедитуйте, перш ніж зайнятися сексом.

5. Не їжте перцеву м’яту

Навіть якщо таким чином ви хочете перебити неприємний запах із рота, не треба. М’яти слід уникати перед сексом, адже ментол може знизити рівень тестостерону, що відповідно вплине на лібідо. Краще прополоскайте рот чи почистіть зуби.

6. Не задумуйтеся про своє тіло

Чимало психологічних проблем у ліжку пов’язані із переконаннями самих людей, що вони не ідеальні. Але збудженню аж ніяк не допоможуть роздуми про зайві кілограми чи "не такі" зуби та волосся. Краще зосередьтеся на тих частинах тілах, які вам подобаються, і розслабтеся.

7. Не завищуйте сподівання

Особливо ця порада стосується тих, хто займається сексом вперше чи змінив партнера. Та й із "постійними" теж імовірні певні нюанси. Пам’ятайте, що в сексі важливо не лише чекати оргазму, а ще й вчитися та експериментувати. Завищені сподівання призводять до розчарувань.

8. Не перестарайтесь із самовдоволенням

Існує думка, що за якийсь час до статевого акту слід зайнятися самовдоволенням. До таких хитрощів часто вдаються чоловіки, аби продовжити час до еякуляції під час сексу. Утім, якщо "переборщити", можна втратити ерекцію у "найвідповідальніший" момент.

9. Не дотримуйтеся звичних дій

Приносити щось нове слід не лише у повсякденне життя, а й у секс. Відсутність експериментів та креативного підходу до інтиму може вбити як пристрасть, так і зрештою кохання. Спитайте партнера, що б він хотів спробувати, запропонуйте щось нове самі. Таким чином ви "оновите" ваші сексуальні стосунки.

10. Не вживайте алкоголь і не куріть

Науково доведено, що алкогольні і тютюнові вироби руйнують лібідо. Куріння, наприклад, обмежує кровотік, що буде цікаво чоловікам, адже саме від цього залежить можливість ерекції. Алкоголь може допомогти спровокувати бажання зайнятися сексом, утім воно зазвичай зникає, коли "доходить до справи".

Також "Коментарі" пропонують дізнатися, які помилки у інтимному житті не слід повторювати партнерам у Новому році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини