Головна Новини Дозвілля секс Подвійне задоволення: чим корисний секс перед дзеркалом
commentss НОВИНИ Всі новини

Подвійне задоволення: чим корисний секс перед дзеркалом

Секс перед дзеркалом додає пікантності

23 грудня 2020, 00:30 comments1640
Поділіться публікацією:

Якщо хочете урізноманітнити своє інтимне життя, підігріти інтерес партнера і просто отримати вдвічі більше приємних емоцій, тоді спробуйте секс перед дзеркалом. Відображення створює кілька позитивних речей, які допомагають налаштуватися на близькість.

Подвійне задоволення: чим корисний секс перед дзеркалом

чим корисний секс перед дзеркалом / фото: Shutterstock

Фізичне та візуальне задоволення

Ніжні дотики та стимуляція інтимних зон в комбінації із зоровим контактом може доставити вдвічі більше насолоди. А можна ще підключити фантазію й уявити, що ви герої фільмів для дорослих і займаєтеся коханням не перед дзеркалом, а перед камерою. Чим не рольова гра?

Публічне місце

Якщо ви трохи параноїк, то секс перед дзеркалом можна буде порівняти з заняттям коханням на людній вулиці. Воно й не дивно, адже завжди виникатиме відчуття, що за вами хтось підглядає. Але одночасно це може подарувати певну пікантність самому процесу. Секс перед дзеркалом може подарувати стільки ж адреналіну, скільки заняття любов'ю в ліфті.

Шанс стати ще ближче

Ви можете спостерігати тіла один одного, задоволення на обличчях і ті частини тіла, які зазвичай знаходяться в тіні. Крім того, це непоганий спосіб дізнатися про своє тіло краще і побороти комплекси.

Секс перед дзеркалом подарує вам неймовірне задоволення. Головне — подбати, щоб воно було в повний зріст. Так ви зможете милуватися один одним сповна.

Нагадаємо, вчені, виходячи з результату опитування 500 подружніх пар, з'ясували, що ранковий секс впливає на кар'єрне зростання людини. У людей, які починають свій день з інтимної близькості, більше енергії, мотивації та прагнення до успіху.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які помилки в сексі партнери допускають найчастіше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини