Головна Новини Дозвілля саморозвиток Як стати "дорогою" жінкою: чотири простих поради
commentss НОВИНИ Всі новини

Як стати "дорогою" жінкою: чотири простих поради

Експерти розповіли, що потрібно зробити для того, щоб притягати чоловічі погляди і стати "дорогою" жінкою

30 червня 2021, 19:00 comments1424
Поділіться публікацією:

Кожній жінці хочеться завжди виглядати "дорого" і розкішно, щоб ловити на собі погляди представників сильної статі. Але багато хто не розуміє, що "дорога" жінка — це доглянута жінка. Експерти розповіли, яких потрібно докладати зусиль, щоб виглядати на всі 100%.

Як стати "дорогою" жінкою: чотири простих поради

Як стати "дорогою" жінкою / Фото: Shutterstock

Час на себе

Жінка повинна знаходити хоч трохи часу на себе, забуваючи про домашні турботи і клопоти. Просто відпочиньте, подивіться кілька серій улюбленого серіалу, зустріньтеся з подругами, сходіть на шопінг, щоб відволіктися і підвищити собі настрій. Відпочинок піде на користь як фізичному, так і емоційному здоров'ю. Плюс до всього, внутрішня гармонія позитивно відбивається на зовнішньому вигляді.

Ваші нігті — ваша гордість

Доглянутий і красивий манікюр — візитна картка жінки, тому завжди стежте за тим, щоб нігтики були здоровими і чистими. Можете робити манікюр, придумувати стильні дизайни, а можете просто прибрати задирки, кутикулу і підрізати нігті.

Приємний аромат

За допомогою парфумів можна завершити свій образ, але не переборщіть із нанесенням аромату, інакше можна отримати прямо протилежний ефект — чоловіки будуть обходити вас за кілометр.

Здорові і гарне волосся

Зараз у моді природність і натуральність, тому стежте за тим, щоб ваше волосся було здоровим і красивим. Регулярно користуйтеся масками, хорошим шампунем, бальзамом і вчасно позбавляйтеся від посічених кінців.

Нагадаємо, які психологічні установки заважають жінці вийти заміж.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що риси обличчя можуть багато розповісти про характер людини, і брови — не виняток. Що форма брів може розповісти про жінку?




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини