Головна Новини Дозвілля відносини Які теми не варто обговорювати з коханим чоловіком
commentss НОВИНИ Всі новини

Які теми не варто обговорювати з коханим чоловіком

Психологи перерахували теми, які жінкам не варто обговорювати з коханими чоловіками, якщо не хочуть їх відштовхнути

20 січня 2022, 23:55
Поділіться публікацією:

Попри те, що у стосунках з партнером потрібно бути чесним і відкритим, деякі психологи вважають, що є теми, які не варто порушувати з коханою людиною, щоб не зашкодити союзу. Що краще не обговорювати?

Які теми не варто обговорювати з коханим чоловіком

Про що не говорити з чоловіком (фото з відкритих джерел)

Попередні стосунки

Жоден чоловік не любить, коли його з кимось порівнюють, особливо з колишніми бойфрендами. Щоб не зашкодити стосункам, залиште своє минуле у минулому та насолоджуйтесь тим, що у вас є зараз.

Інші чоловіки

Не провокуйте свого молодого чоловіка на ревнощі, кажуть захоплюючим голосом про своїх знайомих, колег та звичайних перехожих чоловічої статі. Зберігайте нейтральний тон і не заглиблюйтесь у деталі.

Проблеми зі здоров'ям

Якщо у вас є якийсь недуг, то ви можете про це сказати коханому. Але вдаватися в подробиці все ж таки варто на прийомі у лікаря. Якщо чоловік мудрий, то дбатиме про свою жінку, і їй не доведеться по кілька разів на день нагадувати про своє похане самопочуття.

Жіночі теми

Не варто з чоловіком обговорювати своїх подруг, їхні секрети та різні "жіночі штучки". Краще розділіть із ним якесь захоплення, запитайте, як пройшов його день або здивуйте своїми знаннями у сфері гаджетів, наприклад, чи футболу. Жінки, з якими чоловікам цікаво вести бесіди, для них є неоціненними.

Нагадаємо, щоб привернути та утримати увагу жінки мало однієї лише зовнішності. Чоловікові варто знати, які речі здатні відштовхнути партнерку або зробити його менш привабливим у її очах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що одним жінкам роблять подарунки регулярно, без жодного приводу, а іншим доводиться задовольнятися рідкісними знаками та компліментами. Чому так? Як змусити чоловіка дарувати подарунки?




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини