Головна Новини Дозвілля відносини Як зробити так, щоб чоловік дарував вам подарунки
commentss НОВИНИ Всі новини

Як зробити так, щоб чоловік дарував вам подарунки

Психологи розповіли, як потрібно діяти жінці, щоб чоловік почав дарувати їй подарунки й дивувати

31 серпня 2021, 22:20
Поділіться публікацією:

Одним жінкам роблять подарунки регулярно, без жодного приводу, а іншим доводиться задовольнятися рідкісними знаками уваги й компліментами. Чому ж так? Як змусити чоловіка дарувати подарунки?

Як зробити так, щоб чоловік дарував вам подарунки

Як зробити так, щоб чоловік дарував вам подарунки (фото з відкритих джерел)

Цінуйте всього його подарунки та старання

Психологи, в першу чергу, вказують на те, що всі подарунки від чоловіка потрібно цінувати, навіть якщо це якась дрібничка. Таким чином, жінка показує партнеру, що цінує його увагу. Наприклад, якщо вам подарували букет троянд, то сфотографуйте його, нібито на пам'ять (чоловікові буде приємно) і частіше нагадуйте коханому, що квіти, подаровані їм, довго не в'януть і покращують ваш настрій.

Радьтеся з ним

Багато чоловіків нечасто роблять подарунки, тому що невпевнені у власному смаку, а значить жінкам потрібно проявляти хитрість і періодично підходити до коханого за порадою, наприклад, у виборі нижньої білизни, аромату, прикраси й т. д. Але не потрібно змушувати його ходити по магазинах, просто покажіть інтернет-каталог або жіночий журнал.

Даруйте подарунки самі

Роблячи подарунки своїй коханій людині, жінка створює особливий настрій, яке змушує його діяти у відповідь. Особливо актуальна ця порада для стосунків зі стажем, коли подарунки вже здаються чимось необов'язковим і віджилим своє.

Відмовтеся від маніпуляцій

Не потрібно маніпулювати чоловіком, щоб він вам щось купив, тому що цей подарунок залишить у нього не дуже приємні емоції. Він або подарує щось, щоб ви просто відстали, або, навпаки, прийме позицію нічого не дарувати.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, після яких фраз потрібно розлучатися з чоловіком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини