Головна Новини Дозвілля відносини Які дві фрази говорять один одному щасливі пари
commentss НОВИНИ Всі новини

Які дві фрази говорять один одному щасливі пари

Французький психолог Каміль Рош розповів, які дві фрази кожен день говорять один одному щасливі пари

30 травня 2021, 23:35
Поділіться публікацією:

Кожен хоче знаходитись в гармонійних і щасливих стосунках, але не кожен докладає зусиль, щоб цього досягти. Французький психолог Каміль Рош назвав дві фрази, які регулярно повинні говорити один одному закохані пари.

Які дві фрази говорять один одному щасливі пари

Що повинні говорити один одному щасливі пари / Фото: Nathan McBride на Unsplash

Експерт вважає, що навіть нехитрі фрази можуть стати ключем до гармонії у стосунках. Найчастіше конфлікти та непорозуміння виникають через дисбаланс: партнери обсипають один одного докорами, замовчують образи й зовсім перестають говорити один одному слова любові та надавати підтримку.

Психолог каже, що в повсякденний діалог з другою половинкою необхідно додати дві фрази, щоб обидва стали щасливішими, — це "Спасибі" і "Вибач мені". Можливо, ці слова і здаються прості, на перший погляд, але вони є основою, яка сприяє чесному і доброзичливому спілкуванню. Закоханим потрібно навчитися просити вибачення за завдану образу або біль, а також важливо навчитися дякувати партнеру за все, що він робить. Ці фрази будуть нагадувати обом, що стосунки — не рутина, а щось особливе. Те, що ви поруч з коханою людиною, — величезне везіння і щастя, і не варто про це забувати.

Нагадаємо, що щастя, успіх і розвиток людини залежить не тільки від його соціального статусу, можливості та особистих якостей, але ще і від психологічних установок, які він собі дає. Психолог Людмила Артем'єва виділила фразу, яку варто забути в першу чергу, тому що вона може перегороджувати наш шлях до щастя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які фрази можуть зіпсувати думку про вас як про співрозмовника і розумну людину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини