Головна Новини Дозвілля психологія Яка фраза заважає вам стати щасливішим в житті
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка фраза заважає вам стати щасливішим в житті

Від цієї фрази потрібно позбутися в першу чергу

25 листопада 2020, 13:30
Поділіться публікацією:

Щастя, успіх і розвиток людини залежить не тільки від його соціального статусу, можливості й особистих якостей, але ще і від психологічних установок, які він собі дає. Психолог Людмила Артем'єва виділила фразу, яку варто забути в першу чергу, тому що вона може перегороджувати наш шлях до щастя.

Яка фраза заважає вам стати щасливішим в житті

фото з відкритих джерел

Спеціаліст зазначила, що слова "Я не зможу" вбивають віру в себе і заздалегідь прирікають на провал в якому-небудь справі, попри те, що ви ще навіть не доклали до неї зусиль. Ця фраза перекреслює будь-які спроби стати щасливішим в житті, адже за щастя треба боротися, до нього потрібно прагнути, а як це зробити, якщо ви "не можете".

Психолог каже, що цю фразу варто замінити на: "У мене все вийде" або "Я зможу це зробити". З такими психологічними установками ваше життя точно зміниться на краще, тому що ви будете вірити у свої сили, успіх і будете впевнено йти до поставленої мети.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які фрази не можна говорити чоловікові, тому що вони здатні "вбити" його кохання до вас.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини