Головна Новини Дозвілля відносини Які дрібниці можуть поліпшити ваш шлюб: список рекомендацій
commentss НОВИНИ Всі новини

Які дрібниці можуть поліпшити ваш шлюб: список рекомендацій

Іноді нашому партнерові не вистачає дійсно малого: посмішки, обіймів або ж короткої розмови

2 червня 2021, 19:41
Поділіться публікацією:

Кожна людина, що бере шлюб, хоче, щоб цей союз став щасливим. Тому слід пам'ятати, що на якість міжособистісних відносин часто впливають навіть маленькі зусилля і вияви турботи.

Які дрібниці можуть поліпшити ваш шлюб: список рекомендацій

Покращити шлюб можуть милі дрібниці. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє видання Times of India, багато партнерів, які вирішили розійтися, скаржилися на незначні розбіжності в сім'ї.

Сімейні психологи дають кілька рекомендацій щодо поліпшення шлюбу. І уся справа — виключно в дрібницях!

1. Почніть говорити вашому партнерові "будь ласка" і "спасибі" за виконання навіть найдрібніших прохань — це допомагає зростати почуттю вдячності.

2. Не відмовляйте своїй половинці від допомоги в будь-якій із домашніх справ. Навіть якщо у вас давним-давно розподілені обов'язки, іноді невелика допомога здається абсолютно незамінною.

3. Обіймайтеся. Науково доведено, що обійми допомагають заспокоювати і втішати. А якщо ж таких емоцій партнер не потребує, просто обіймайте, тому що любите і цінуєте. Приплив відмінних емоцій гарантований.

4. Коли прокидаєтеся вранці, ненадовго притискайтеся до свого партнера. Подібні ранкові ритуали є одним із наймиліших виявів любові і турботи.

5. Напишіть на клейких листочках "Я тебе люблю" і прикріпіть у найнесподіваніших місцях, де їх може виявити ваш партнер. Такі несподіванки здатні повернути обох партнерів у ностальгічні часи старшої школи із записками й поглядами крадькома.

6. Попри те, що пояснення, чому ви любите свого обранця/ ґобраницю, не потрібні, можете їх придумати. Серйозні або жартівливі — на ваш вибір. Можна похвалити чиєсь жалісливі серце, а можна — найпухнастіші вії або виразні брови.

7. Цілуйте вашого партнера хоча б раз на день незалежно від своєї зайнятості або втоми. Такий вияв емоцій збереже вогонь пристрасті в обох.

8. Діліться своєю їжею, щоб ви не їли. Особливо, якщо це десерт — солодкі продукти приносять у шлюб аромат любові і життєрадісності.

9. Займайтеся якимось хобі, не залучаючи до нього партнера. По-перше, це дозволяє вам зберігати незалежність, по-друге — дарує теми для розмови.

10. Діліться несподіваними спогадами із дитинства або студентських років.

11. Іноді не соромтеся показувати почуття на людях. Це не означає, що ви повинні накидатися на партнера із тваринною пристрастю. Іноді досить просто взяти свою половинку за руку.

12. Говоріть партнеру про те, що думаєте про нього. Найчастіше людям дуже важливо чути, що думають їхні обранці.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що існує сім смертних гріхів шлюбу.

Також на порталі ви можете дізнатися про секрет щасливого сімейного життя президентського подружжя Байденів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини