Головна Новини Дозвілля відносини Яка різниця у віці між партнерами вважається ідеальною
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка різниця у віці між партнерами вважається ідеальною

Дослідники з Університету Атланти з'ясували, якою має бути різниця у віці між чоловіком і жінкою, щоб стосунки були щасливими

22 серпня 2021, 23:55
Поділіться публікацією:

Як то кажуть, любові всі віки покірні. Але як довго вдасться зберегти цю любов і вогонь пристрасті — залежить тільки від партнерів. І чималу роль в цьому процесі відіграє саме різниця у віці між чоловіком і жінкою.

Яка різниця у віці між партнерами вважається ідеальною

Названа ідеальна різниця у віці для стосунків / Фото: Pixabay

Американські вчені з Університету Атланти в ході дослідження з'ясували, що чим більше ця різниця, тим менше у партнерів спільних захоплень, інтересів і тем для бесіди. Тобто, в такому випадку, шлюб ризикує бути недовгим. Згідно з даними експертів, пари з різницею в понад 20 років розлучаються в 95% випадків, а ось з різницею в 10-20 років ймовірність розлучення знижується до 39%. Крім того, дослідники не обіцяють хорошого результату стосункам в парі, де різниця у віці досягає 5 років — в 18% випадків вони закінчуються розлученням.

За словами вчених, найідеальнішій у віці між чоловіком і жінкою є різниця в 1 рік, при чому бажано, щоб старше був чоловік. Шанси, що такий союз розпадеться дорівнюють 3%.

Звичайно ж, ці дані складно назвати об'єктивними, адже на збереження почуттів і стосунків впливає безліч факторів. Але все ж, створюючи сім'ю, потрібно вчитися знаходити з партнером спільні захоплення, вибудовувати загальні цілі та мрії, щоб рухатися в одному напрямку.

Нагадаємо, що в кожній родині, як і у кожного народу, є свої цінності, традиції, своє "добре" і своє "погано". Психологи розробили прості, але ефективні правила для тих, хто мріє про щасливе сімейне життя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що психологи назвали дрібниці, які допомагають поліпшити стосунки в шлюбі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини