Головна Новини Дозвілля відносини Психологи розповіли про п'ять золотих правил щасливого шлюбу
commentss НОВИНИ Всі новини

Психологи розповіли про п'ять золотих правил щасливого шлюбу

Хороша сім'я не падає з неба, не дістається даром, не складається сама собою

6 серпня 2021, 21:18
Поділіться публікацією:

У кожній родині, як і у кожного народу, є свої цінності, традиції, своє "добре" і своє "погано". Психологи розробили прості, але ефективні правила для тих, хто мріє про щасливе сімейне життя.

Психологи розповіли про п'ять золотих правил щасливого шлюбу

Відносини (фото з відкритих джерел)

Не приймайте самостійно важливих рішень

Обговорюйте їх зі своїми другими половинками, і хоча, можливо, кінець кінцем буде прийнято саме вашу пропозицію, у нього (неї) буде відчуття, що він (вона) брав участь в ухваленні рішення, пише psychologies.

Ніколи не думайте про розлучення

Традиційні сімейні цінності є основою відносин в Індії. Дуже часто батьки самі знаходять пару для своїх дітей ще в ранньому віці, але при цьому розлучень в країні дуже і дуже мало. А все тому, що подружжя відноситься один до одного з повагою, стають кращими друзями і вчаться приймати один одного такими, якими вони є.

Не шукайте легких шляхів

Хороша сім'я не падає з неба, не дістається даром, не складається сама собою. Вона, як і будь-яка людське творіння, вимагає величезних невпинних зусиль, уваги і вміння.

Використовуйте слова схвалення

Психологи впевнені, що існує п'ять мов любові: слова схвалення, якісний час, отримання подарунків, допомога і фізичний дотик. Якщо постаратися зрозуміти мову, на якому партнер говорить про свої почуття, відносини в парі покращаться.

Займайтеся сексом і жартуйте

Вони необхідні людям. Якщо сексу немає, а все подруги і друзі кажуть, що вони не живуть статевим життям зі своїми партнерами, то це все одно не норма. Якщо не виходить вирішити ситуацію своїми силами, рухаємося в бік сексологів і психологів. Ні, це не соромно. Ну, а про гумор у відносинах говорити взагалі не доводиться.

Нагадаємо, побутові труднощі — це те, з чим рано чи пізно стикається кожна пара. І деякі звички можуть навіть зруйнувати відносини, тому про них важливо знати, щоб вчасно зупинитися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини