Головна Новини Дозвілля відносини Вчені з'ясували, про що найчастіше брешуть у стосунках
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені з'ясували, про що найчастіше брешуть у стосунках

Вчені з Колумбійської бізнес-школи з'ясували, що найчастіше партнери приховують один від одного в стосунках

12 серпня 2021, 23:45
Поділіться публікацією:

Стосунки між чоловіком і жінкою — це воістину величезна праця обох сторін, адже рано чи пізно будь-яку пару наздоганяють сварки, побутові конфлікти, розчарування і секрети один від одного. Дослідники з Колумбійської бізнес-школи з'ясували, про що найчастіше брешуть люди у стосунках.

Вчені з'ясували, про що найчастіше брешуть у стосунках

Про що партнери найчастіше брешуть у стосунках (фото з відкритих джерел)

Дослідження під назвою "Досвід зберігати секрети" показало, що в середньому закохані можуть зберігати до 13 секретів одночасно. Вчені, проаналізувавши результати 10 різних досліджень, прийшли до висновку, що найчастіше партнери у стосунках приховують один від одного свої фантазії й думки про інших людей. На другому місці опинилася брехня, пов'язана з сексуальною поведінкою і на третьому — секрети про "романтичні бажання" і "зрада довіри".

Також експерти в ході дослідження з'ясували, що зберігання секретів негативно впливає не тільки на стосунки з другою половинкою, а й на психічне здоров'я людей. Люди, які щось приховують у 2 рази більше часу проводять в роздумах, вони більше турбуються, переживають і фокусуються на своїх секретах.

Нагадаємо, що стосунки — штука дуже тендітна. І часом навіть найміцніший союз можна зруйнувати за допомогою образливих фраз, кинутих ненароком. Психологи розповіли, що не можна говорити коханій людині, якщо хочете зберегти гармонію у стосунках.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вчені з університету Флориди з'ясували, що великий плюс для стосунків має зовнішня непривабливість партнера. Так, виявляється, що жінки, які вважають своїх чоловіків менш привабливими, ніж самі, щасливіше з ними в союзі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини