Головна Новини Дозвілля психологія З якими чоловіками жінки дійсно щасливі
commentss НОВИНИ Всі новини

З якими чоловіками жінки дійсно щасливі

Вчені з університету Флориди з'ясували, які чоловіки роблять жінок по-справжньому щасливими

4 серпня 2021, 17:00 comments1549
Поділіться публікацією:

Американські дослідники з'ясували, що великий плюс для стосунків має зовнішня непривабливість партнера. Так, виявляється, що жінки, які вважають своїх чоловіків менш привабливими, ніж самі, щасливіші з ними в союзі.

З якими чоловіками жінки дійсно щасливі

Які чоловіки роблять жінок щасливими (фото з відкритих джерел)

Вчені з університету Флориди провели опитування, в якому взяло участь понад 200 пар у віці 20 років. Учасники заповнили анкети, в яких розписали свої харчові звички, щоденні процедури по догляду за собою, а також розповіли, як ставляться до власної зовнішності.

Як зазначає автор дослідження Таня Рейнольдс, результати опитування показали, що жінки відчувають себе набагато щасливішими у стосунках з чоловіками, яких вважають менш привабливими, ніж самі. Вони не переживають з приводу того, що коханий піде до іншої, й відчувають себе впевнено, насолоджуючись стосунками.

А ось жінки, які вважають своїх чоловіків більш привабливими, завжди хвилюються з приводу своєї зовнішності, сидять на дієтах, виснажують свій організм фізичними вправами, щоб відповідати коханому і на його тлі виглядати не гірше. У них є страх, що чоловік знайде когось більш привабливого, тому вони не насолоджуються стосунками, а постійно перебувають у напрузі.

Нагадаємо, що психологи визначили кілька жіночих якостей, які привертають увагу чоловічої статі. Що це за якості, дізнайтеся в нашому матеріалі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що жінка, яка приречена на самотність, може не тільки бути зовні непривабливою для чоловіків, але й мати низку інших ознак. Сімейний психолог Андрій Ніколаєв на своїй сторінці в Instagram розповів, чому жінка може сама руйнувати своє щастя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини