Головна Новини Дозвілля психологія Які фрази не можна говорити партнеру у стосунках
commentss НОВИНИ Всі новини

Які фрази не можна говорити партнеру у стосунках

Психологи опублікували список фраз, які не можна говорити партнеру, якщо хочете зберегти стосунки

8 серпня 2021, 14:55
Поділіться публікацією:

Стосунки — штука дуже тендітна. Однак часом навіть найміцніший союз можна зруйнувати за допомогою образливих фраз, кинутих ненароком. Психологи розповіли, що не можна говорити коханій людині, якщо хочете зберегти гармонію у відносинах.

Які фрази не можна говорити партнеру у стосунках

Що не можна говорити партнеру. Фото: Fabio Formaggio / EyeEm/ Getty Images

"А він би зробив це для мене"

Ні чоловік, ні жінка не люблять, коли їх порівнюють з кимось, особливо з колишніми коханими. Нехай минуле залишається в минулому. Якщо ви будете регулярно порівнювати свого партнера з іншими людьми, то лише збільшите конфлікти між вами і викличете в нього почуття неповноцінності.

"Це твоя провина"

Якщо ваш партнер десь помилився, то не варто кожного разу йому про це нагадувати. Краще подумайте разом, як знайти вихід із ситуації, що склалася.

"Нічого не можеш зробити нормально"

Це одна з найбільш руйнівних і популярних фраз у відносинах. Однак будьте дуже обережні зі своїми висловлюваннями. Чим частіше ви будете вживати цю фразу, тим швидше буде падати самооцінка у вашого партнера, а це не призведе ні до чого хорошого. Пам'ятайте, що ідеальних людей не існує.

"Якби ти мене любив, то ..."

За допомогою цієї фрази люди маніпулюють один одним. Але, постійно змушуючи партнера доводити свою любов і виконувати ваші бажання, ви просто руйнуєте стосунки.

"Ти — повний нуль"

Навіщо ви залишаєтеся разом із людиною, якщо постійно говорите їй цю фразу? Можливо, ви намагаєтеся самоствердитися за її рахунок, тому й змушуєте її відчувати себе якоюсь нікчемою. Але це явна ознака нездорових відносин.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які побутові звички можуть зіпсувати стосунки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини