Головна Новини Дозвілля відносини Справжній чоловік: як його знайти
commentss НОВИНИ Всі новини

Справжній чоловік: як його знайти

Кожній жінці хочеться, щоб поряд з нею був справжній чоловік. Але насправді, у кожної своє уявлення про те, яким він має бути. При цьому психологи назвали ті якості, які визначають справжнього чоловіка, пише портал «Коментарі»

23 лютого 2024, 10:40
Поділіться публікацією:

Питання про те, кого можна назвати справжнім чоловіком, настільки часто задають, що психологи навіть вивели "формулу", яку можна застосовувати, для визначення цієї "справжності".

Справжній чоловік: як його знайти

Справжній чоловік

І так, однією з головних її складових є відповідальність. Такий чоловік бере на себе відповідальність за своє життя. Він не звинувачує обставини, батьків, друзів, бізнес-партнерів у тому, що в нього щось не вийшло, немає роботи чи замало грошей. Справжній чоловік знає, що все в його руках і тільки він сам може змінити ситуацію.

Далі, кажуть психологи, йде впевненість. Справжній чоловік не ображається на якісь закиди, не доводить кожному свою правоту, він просто знає, що все, чим він займається – правильно.

Дуже важливою якістю справжнього чоловіка є здоровий глузд. Він дивиться світ реалістично, а чи не займається порожніми мріями, на всі труднощі реагує спокійно і вирішує їх.

Також у справжнього чоловіка має все добре бути із самооцінкою. Тобто він має знати собі ціну. Крім того, йому має бути притаманний здоровий егоїзм.

Дуже важливою якістю справжнього чоловіка, додають психологи, є і повага до жінок. Якщо він мислить шаблонами на кшталт "всі жінки зраджують" чи "всіх цікавлять лише гроші", отже, він має проблеми. Насамперед із самим собою. Психологи не радять жінкам пов'язувати долю із таким чоловіком.

Крім того, експерти відзначають таку якість, як вірність. Це поняття набагато ширше, ніж зрада дівчині. Справжній чоловік завжди вірний своїм ідеалам, він дотримується слова і не зрадить друзів.

І ще справжній чоловік повинен стежити за собою. Він не вимагатиме від своєї жінки займатися спортом і виглядати, як із картинки, і при цьому попивати пиво на дивані, відрощуючи собі живіт. Справжній чоловік знайде час, щоб сходити до спортзалу та тримати себе у формі.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, як вийти заміж та створити щасливу родину.

Також "Коментарі" розповідали, як стати найкращою дружиною для свого чоловіка.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини