Головна Новини Дозвілля відносини Сім ознак того, що ваша робота руйнує ваші стосунки
commentss НОВИНИ Всі новини

Сім ознак того, що ваша робота руйнує ваші стосунки

Часом наша професійна зайнятість може негативно впливати на атмосферу у родині

12 червня 2021, 17:25
Поділіться публікацією:

Людям важливо підтримувати баланс в усьому, в тому числі між особистим життям і роботою. Але чим швидшим стає розвиток світу довкола нас, тим важче проводити кордони між цими двома складовими нашого буття. Видання Times of India поділилося списком із семи ознак, які можуть вказувати на те, що професійна зайнятість почала руйнувати ваше сімейне життя (чи партнерство).

Сім ознак того, що ваша робота руйнує ваші стосунки

Робота може негативно впливати на родинні стосунки. Фото із відкритих джерел

1. Ви уникаєте реалій ваших стосунків

Ви помічаєте, як ваш партнер закочує на вас очі або навіть цурається вас у спальні, але ігноруєте ці сигнали і не вирішуєте жодних проблем. Якщо це відбувається, то ви не говорите правди про власні стосунки навіть собі.

2. Ви віддаєте роботі пріоритет над стосунками

Якщо ви постійно відмовляєтеся проводити час із своїм партнером (ходити в кіно, зустрічатися з друзями чи якось інакше організовувати спільне дозвілля), це згодом спричинить тиск і збільшить кількість негативних емоцій. Зрештою, одним скандалом може й не обійтися.

3. Ваш партнер відчайдушно бажає змін

Коли ваш партнер ставить вам ультиматуми або активно висловлює свої занепокоєння, це чіткий сигнал про те, що йому бракує вашої уваги. Здебільшого люди не погрожуватимуть розірвати стосунки, поки не досягнуть точки перелому і вже не зможуть з цим впоратися.

4. Вам нема про що поговорити з ними, крім роботи

Якщо вам буквально немає про що поговорити з подружжям, окрім роботи, то це погана ознака. Проаналізуйте ваші розмови: у разі, якщо ви постійно розповідаєте про колег чи офісні проєкти, є вірогідність, що у вас проблеми із розмежуванням роботи та особистого життя.

5. Ви більше сперечаєтесь із подружжям

Якщо ви "несете" стрес з офісу додому, то можете стати більш дратівливим і, зрештою, перекласти ці емоції на свого партнера. При цьому у тих питаннях чи темах, які раніше б ніколи не стали конфліктними. Знайдіть час опанувати свій стрес, аби не жертвувати своїми стосунками.

6. Робота впливає на вашу енергію та ставлення

Після надзвичайно напруженого робочого дня є велика ймовірність, що у вас залишиться дуже мало енергії. Коли ви працюєте в негативному середовищі, де ваш начальник погано поводиться з вами, а ваші колеги токсичні, ви залишаєтесь виснаженими та негативними. З часом це стає частиною вашої звичної поведінки.

7. Вам не хочеться спілкуватися

Якщо ви починаєте відчувати, що ваш розум знаходиться в якомусь далекому місці, це зовсім не хороший знак. Якщо ви зайняті роботою, то повернувшись додому у будні або навіть на вихідних, ви можете абстрагуватися від звичної соціальної діяльності зі своїм партнером. Це теж негативно впливає на стосунки.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, чому партнерам часом варто відпочивати від стосунків та одне від одного.

Також на сайті ви можете дізнатися про види відносин людей та чотирилапих улюбленців — котів. Який із п’яти типів притаманний вам і вашому пухнастику, читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини