Головна Новини Дозвілля відносини Чому іноді потрібно відпочивати один від одного в стосунках
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому іноді потрібно відпочивати один від одного в стосунках

Психологи розповіли, чому в стосунках важливий особистий простір і чому у відпочинку один від одного немає нічого страшного

3 червня 2021, 13:20 comments2440
Поділіться публікацією:

Щоб стосунки приносили радість і комфорт, над ними необхідно постійно працювати. Але це не означає, що закохані повинні проводити 24 години на добу разом, навпаки, потрібно навчитися відпочивати один від одного. І в цьому є маса переваг.

Чому іноді потрібно відпочивати один від одного в стосунках

відпочинок один від одного в стосунках (фото з відкритих джерел)

Важливо цінувати проведений час разом, але перепочинки теж не завадять. Психологи кажуть, що вони допомагають подивитися на свого партнера по-новому. Найпалкіші та найприємніші зустрічі та побачення бувають після довгої розлуки. Чи не правда? Потрібно періодично зникати з поля зору один одного, щоб скучити й з нетерпінням чекати зустрічі, тим самим підтримуючи вогонь і пристрасть у ваших стосунках.

Крім цього, перепочинки зміцнюють рівень довіри. Не потрібно забороняти своєму чоловікові або жінці зустрічатися з друзями або виїжджати з ними на природу, боячись, що станеться зрада. Не потрібно вишукувати проблему там, де її немає. Покажіть партнеру, що ви впевнені в собі і у його почуттях до вас.

Психологи також говорять, що відпочинок один від одного допомагає відволікатися від стосунків, займатися саморозвитком. Не потрібно по п'ятах ходити за коханою людиною, адже так можна швидко набриднути один одному. Запишіться на цікаві курси, заводьте корисні знайомства, зустрічайтеся з друзями та колегами.

Нагадаємо, що сімейний психолог Андрій Ніколаєв розповів, що є кілька кроків, які допомагають "перезапустити" стосунки. Які саме, дізнайтеся в нашому матеріалі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в стосунках бувають різні ситуації, десь партнер може щось недоговорити або прикрасити, або прикритися брехнею на благо. Але варто розуміти, що далеко не вся брехня, нехай навіть і з хорошими намірами, йде на користь стосункам. Психологи розповіли, про що краще не брехати своїй другій половинці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини