Головна Новини Дозвілля відносини Експерт з етикету назвала список найбільш невдалих подарунків для чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт з етикету назвала список найбільш невдалих подарунків для чоловіків

Краще не підносити такі презенти представникам чоловічої статі

22 грудня 2020, 17:54
Поділіться публікацією:

Зовсім скоро настануть новорічні свята, а це значить, що вже час купувати подарунки і готувати сюрпризи. Експерт з етикету Тетяна Ніколаєва назвала найбільш невдалі та недоречні подарунки, які краще за все не підносити чоловікам.

Експерт з етикету назвала список найбільш невдалих подарунків для чоловіків

ФОТО: З відкритих джерел

І хоча часто найпоширенішими подарунками вважаються шкарпетки або нижня білизну, на думку експерта, не варто дарувати представникам чоловічої статі такі презенти. Більш того, спеціалістка запевняє, що будь-які елементи одягу варто дарувати на свята тільки близьким людям.

Також експерт не рекомендує подавати в якості подарунка малознайомому чоловікові краватку або метелика, а також набори для гоління, адже, за словами Тетяни Ніколаєвої, це є порушенням норм етикету. Вона зазначила, що також поганим подарунком буде книга, адже той, хто дарує, не може напевно знати смакових переваг чоловіка. 

До числа невдалих презентів експерт також віднесла різного виду екстремальні подарунки. На думку спеціалістки, у активного проведення часу можуть існувати різні обмеження, в тому числі й за станом здоров'я. Важливо розуміти, що багатьом чоловікам може бути зовсім не до душі екстремальне дозвілля.

Тетяна Ніколаєва також вважає зовсім невдалим подарунком для малознайомого чоловіка дешеві алкогольні напої або неякісні подарунки, зроблені власноруч.

Нагадаємо, що раніше портал "Коментарі" розповідав про те, як знайти спільну мову з новими людьми, а також у чому, на думку вчених, секрет щасливих стосунків. Експерти розповіли про найбільш ефективні способи зберегти взаєморозуміння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини