Головна Новини Дозвілля рецепти З ананасами та куркою: нетрадиційний рецепт олів'є
commentss НОВИНИ Всі новини

З ананасами та куркою: нетрадиційний рецепт олів'є

Такий варіант олів'є здивує вас вишуканим смаком

12 грудня 2020, 15:00 comments1065
Поділіться публікацією:

Всіма улюблений салат "Олів'є" давно став незмінним атрибутом новорічного застілля і будь-яких свят. Однак все хороше коли-небудь починає набридати. Пропонуємо вам здивувати гостей і рідних неординарною версією "Олів'є", яка буде не менш смачною і "вдихне життя" в стару добру страву. Що потрібно для рецепта?

З ананасами та куркою: нетрадиційний рецепт олів'є

новый рецепт оливье (фото з відкритих джерел)

Інгредієнти: 200 г курки, 100 г шинки, 200 г картоплі, 100 г ананаса, 1 морква, 1 цибуля, майонез, а також спеції (сіль-мелений перець).

Спосіб приготування: поставте каструлю з водою на вогонь, додайте солі й відваріть спершу курку. Коли м'ясо остигне, дрібно його наріжте. Далі кубиками наріжте шинку. Картоплю і моркву помийте, відваріть та очистьте від шкірки, а потім наріжте маленькими кубиками. Візьміть ананас (можна консервований, а можна свіжий) наріжте його таким же чином. Цибулю дрібно наріжте і залийте окропом, щоб позбавити її від гіркоти.

В окремій мисці змішайте всі інгредієнти, заправте майонезом (1-2 ложки), а також додайте сіль і мелений чорний перець. Ретельно перемішайте. Все, салат готовий, його можна подавати на святковий стіл. Смачного!

Нагадаємо, що наближається Новий рік, тому саме час подумати про те, які страви ви будете ставити на стіл. Пропонуємо зробити не тільки "олів'є", а й новорічний салат "ялинка", який здивує гостей своїм смаком та подачею.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що прикрасою вашого новорічного столу може стати дивовижна страва під назвою "мандаринки". На вигляд вона як справжній фрукт, а ось всередині - цікава та оригінальна закуска.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини