Головна Новини Дозвілля рецепти Здивуйте гостей: рецепт святкової закуски у вигляді мандаринки
commentss НОВИНИ Всі новини

Здивуйте гостей: рецепт святкової закуски у вигляді мандаринки

Ця закуска стане справжньою окрасою столу

8 грудня 2020, 12:00
Поділіться публікацією:

Не знаєте, що приготувати на Новий рік? Тоді швидше записуйте рецепт неймовірно смачної та незвичайної закуски, яка стане справжньою окрасою вашого столу. Закуска "Мандаринки" готується дуже легко, просто, швидко і вона точно здивує ваших гостей. Що потрібно для приготування?

Здивуйте гостей: рецепт святкової закуски у вигляді мандаринки

закуска на Новій рік / фото: astv

Інгредієнти: 2-3 середні моркви, 5 яєць, 2 плавлених сирки, крабові палички, 2-3 зубчики часнику (орієнтуйтеся на смак) і майонез.

Спосіб приготування: візьміть каструлю, наберіть воду і поставте варитися моркву. Як правило, на це йде 25-30 хвилин. Коли овоч буде готовий, злийте воду, остудіть його і зніміть шкірку. Зробити це легко, досить злегка пошкребти ножем. Далі потріть моркву на дрібній тертці. Ще зваріть яйця і натріть таким же чином. Дістаньте з холодильника крабові палички та плавлений сирок і повторіть процедуру (можна також інгредієнти подрібнити в блендері).

В окремій мисці змішайте всі подрібнені продукти (крім моркви), додайте пару зубчиків часнику, майонез і перемішайте до однорідної маси. Вологими руками сформуйте кульки. Візьміть свою натерту моркву, покладіть її на харчову плівку, сформувавши тонкий корж і покладіть в її центр начинку, а потім "укутайте" її морквою. Таким чином, ви придасте своєї закусці форму мандаринки. Сформуйте кілька таких кульок, а прикрасити їх можна справжніми листочками цитрусового або ж лавровим листом. Можна подавати на стіл. Смачного!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати салат "Ялинка", який прикрасить ваш новорічний стіл і здивує своїм вишуканим смаком.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини