Головна Новини Дозвілля рецепти Прикраса новорічного столу: рецепт салату «Ялинка»
commentss НОВИНИ Всі новини

Прикраса новорічного столу: рецепт салату «Ялинка»

У цьому салаті важлива сама форма прикраси та подачі

6 грудня 2020, 12:00 comments1077
Поділіться публікацією:

Наближається Новий рік, а значить пора подумати, які страви будуть прикрашати ваш святковий стіл. Якщо хочете здивувати рідних і друзів чимось незвичайним і оригінальним, тоді пропонуємо приготувати салат "Ялинка" — він стане справжньою прикрасою вашого столу і порадує своїм вишуканим смаком. Що знадобиться для рецепта?

Прикраса новорічного столу: рецепт салату «Ялинка»

салат "Ялинка" / Фото: Lika Mostova / Shutterstock

Інгредієнти: 150-200 г курячого філе, 2 яйця, 1 помідор, 4 ківі, 1 червона цибулина, 70 г твердого сиру, зелень (кріп, кінза та ін.), 1 ст. л. гранатових зерен (для прикраси), сіль, перець і майонез (краще домашній).

Спосіб приготування: в першу чергу, відваріть куряче філе і яйця. М'ясо поріжте на середні шматочки, так само як помідор і ківі. А цибулину і яйця — на дрібні. На великій тертці натріть сир, а зелень дрібно нарубайте.

Візьміть салатницю, покладіть в неї шматочки курячого філе, половинку цибулі й натертий сир, а потім злегка посолені помідори, яйця, лук і знову сир. Після кожного шару робіть сіточку з майонезу. Далі візьміть шматочки ківі й викладіть їх у формі ялинки, прикрасивши зеленню і гранатовими зернами. Можна подавати до новорічного столу. Смачного!

До слова, інгредієнти салату можна змінити, на свій розсуд, але в ньому важлива сама форма прикраси й подачі.

Нагадаємо, що Новий 2021 рік пройде під знаком Білого Металевого Бика. Якщо хочете задобрити новий символ, тоді правильно накрийте стіл в новорічну ніч, зокрема запам'ятайте, яких страв на святі бути не повинно.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які популярні салати варто обмежити в раціоні, тому що вони можуть бути шкідливіше для організму, ніж фаст-фуд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини