Головна Новини Дозвілля рецепти Як врятувати пересолені голубці: хитрість, про яку потрібно знати
commentss НОВИНИ Всі новини

Як врятувати пересолені голубці: хитрість, про яку потрібно знати

Досвідчені господарки розповіли про хитрість, за допомогою якої можна врятувати пересолені голубці

28 квітня 2022, 03:30 comments3797
Поділіться публікацією:

Голубці – одна з традиційних українських страв, яка користується великою популярністю. Але на її приготування потрібно багато сил і часу, тому хочеться, щоб вона вийшла смачною та ніжною. Але трапляються і казуси, наприклад, коли солі було додано до голубців більше, ніж треба. Як у такому разі можна врятувати страву?

Як врятувати пересолені голубці: хитрість, про яку потрібно знати

Що робити з пересоленими голубцями (фото з відкритих джерел)

Не поспішайте засмучуватися і думати, що ваші сили були витрачені даремно. Якщо виявилося, що у фарш додано багато солі, або надто пересоленою виявилася капуста (через соус, у якому тушкувалася страва), то голубці потрібно перекласти в чисту каструлю. Далі "конвертики" з м'ясом слід залити сметаною. Цей продукт треба використовувати не в чистому вигляді, а попередньо розмішавши з невеликим об'ємом води. Після цього відправляйте голубці знову тушкуватися.

Досвідчені господині кажуть, що в результаті страва втратить солоний присмак і знову стане смачною, а ще ніжнішою.

Нагадаємо, якщо хочете порадувати членів своєї сім'ї чимось смачненьким і незвичайним, тоді приготуйте ледачі голубці. Це смачне, поживне та ніжне блюдо, яке здивує вас приємним смаком. Що потрібно для рецепту?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що надто солоні страви сприяють розвитку гіпертонії, ожиріння та сечокам'яної хвороби, тому варто бути особливо обережною при додаванні ще однієї щіпки солі. Якщо ваш суп виявився пересоленим, не варто зневірятися заздалегідь. Є чимало надійних способів видалити з бульйону надлишки солі.

Читайте також, що приготування супу — це досить нескладний процес, але від кулінара до кулінара він відрізняється. І щоб він вийшов справді смачним, всі інгредієнти потрібно закидати у правильній послідовності – і навіть солити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини