Головна Новини Дозвілля рецепти Коли потрібно солити суп, щоб він вийшов смачним
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли потрібно солити суп, щоб він вийшов смачним

Кулінарними порадами поділилася фудблогерка Ейва на своїй сторінці в Instagram

7 січня 2022, 23:40 comments3754
Поділіться публікацією:

Приготування супу — це досить нескладний процес, але від кулінара до кулінара він відрізняється. І щоб він вийшов справді смачним, усі інгредієнти потрібно закидати у правильній послідовності – і навіть солити. Кулінарними порадами поділилася фудблогерка Ейва на своїй сторінці в Instagram.

Коли потрібно солити суп, щоб він вийшов смачним

Суп - фото з відкритих джерел

Мабуть, усім знайома ситуація, коли, начебто, дали досить спецій, а суп залишається прісним і без насиченого смаку? Річ у тім, що не варто куштувати гарячу страву. Багато хто пробує гарячий суп на смак, вирішує, чого ще не вистачає. Тут слід врахувати, що у гарячих стравах солоний смак розкривається із затримкою. Тому якщо є сумніви, потрібно дати страві постояти кілька хвилин, покуштувати ще раз і вже тоді досолювати.

Нагадаємо, попри те, що супи є важливим складником повноцінного харчування, багато людей відмовляються від їх вживання. Чим це загрожує? Мабуть, всі з дитинства чули про те, що повноцінний обід обов'язково включає "перше", "друге" та "третє".

Про користь супів для здоров'я сказано чимало, адже така страва покращує травлення, стимулює кровообіг і допомагає підтримувати водно-сольовий баланс в організмі. Більш того, люди, переконані у користі супів, апелюють до того, що рідкі страви, приготовані з овочів, мають унікальні профілактичні властивості.

Їх противники впевнені, що шкідливі властивості супів перевершують їх корисні властивості. На їх думку, рідина, що розбавляє шлунковий сік під час їжі, негативно позначається на травленні. Деякі з них зміцнюють м'язову та хрящову тканину, інші ж рідини провокують вироблення жовчі, яка допомагає кишечнику вчасно виводити всі відходи з організму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини