Рубрики
МЕНЮ
Таисия Ерохина
Морозиво – головний атрибут літньої пори. А фруктовий лід – один із найпопулярніших видів цієї смакоти. Якщо хочеться скуштувати смачне і корисне морозиво, то краще за все приготувати його самотужки. Рецепти фруктового льоду опублікував портал Food Inmyroom.
Кавуновий
Потрібні 4 чашки м'якоті кавуна, нарізаної кубиками, 1 ст. л. соку лайма та 1 ст. л. меду або сиропу агави. Збити всі інгредієнти в блендері. Розлити суміш по формочках і залишити заморожуватися 3-4 години.
Чорничний з кокосовим молоком
Будуть потрібні 5 чашок чорниці, 100 мл кокосового молока та 1 ст. л. меду. Збити чорницю в чаші блендера. Потім розлити масу по формочках. Додати молока і злегка перемішати. Заморожувати потрібно 3-4 години.
З полуницею та базиліком
Інгредієнти: 4 чашки полуниці, 4 ст. л. натурального йогурту, 4 жмені базиліка і вода. Полуницю подрібнити в чаші блендера. Трохи розбавити водою і розлити по формочках. Заморожувати 40 хвилин. Після додати другим шаром натуральний йогурт і заморожувати пів години. Тим часом, базилік змішати з водою і збити в блендері. Розлити по формочках третім шаром і заморожувати 2-3 години.
З ківі
Для приготування одного фруктового льоду потрібно 4-5 ківі. Фруктове пюре з ківі необхідно розлити по формочках і заморожувати 3-4 години.
З лохиною і йогуртом
Потрібно змішати 5 чашок лохини з 8 ст. л. натурального йогурту, отриману суміш розлити по формочках. Заморожувати 3-4 години. При цьому перші дві години акуратно помішуйте морозиво кожні 30 хвилин. Перед подачею прикрасити свіжими ягодами та листочками м'яти.
Раніше ми розповіли, як приготувати популярний літній напій — холодний чай — у домашніх умовах.
Новини