Головна Новини Дозвілля рецепти Як приготувати домашні шпроти з салаки: набагато дешевші і смачніші за магазинні
commentss НОВИНИ Всі новини

Як приготувати домашні шпроти з салаки: набагато дешевші і смачніші за магазинні

Ціни на шпроти в магазинах стали надто високими

23 липня 2022, 00:40 comments1916
Поділіться публікацією:

Ціна на  улюблену консерву зі шпротів стала  дуже кусючою, самі з цієї причини  є пропозиція до співгромадян   приготувати домашні консерви з набагато доступнішої салаки. Рецепт  пропонує  канал "Домашня Ферма — сад, город".

Як приготувати домашні шпроти з салаки: набагато дешевші і смачніші за магазинні

Рецепт домашніх шпротів з салаки (фото з відкритих джерел)

Складники на 1,2 кг салаки (нечищеної): 3 шт. лаврового листка; 1 повна ч. л. солі; підготовлене цибулиння; 6 шт. перцю горошком; 2 ч. л. чорного сухого чаю; 1,5 склянки води; 0,5-1 склянки олії

Рецепт приготування консерви

Спочатку потрібно змішати всі складники для  майбутнього маринаду в посудині, окрім олії, залити водою та проварити, щоб розчин став кольору настояного чаю.

Почистити салаку від голови та нутрощів. Щільно скласти в глибоку каструлю  — валетом. Залити маринадом. Додати олію – на свій смак.

Довести до кипіння. Варити на  невеликому вогні  тривалий час — дві години. Хай охолонуть. Рибна консерва зі шпротів готова.

Нагадаємо, що "Коментарі" поділилися рецептом як приготувати смачну шаурму в домашніх умовахШаурма є досить популярним стрітфудом. Цю страву також легко можна приготувати самостійно, витративши на це приблизно годину чи півтори години свого часу. За смаком дана шаурма відрізнятиметься від тієї, яку можна придбати у вуличних кіосках. Один із інгредієнтів, а саме сир Чеддер, надасть страві особливого смаку.

 Також "Коментарі" писали про те, як приготувати піцу 4 сири в домашніх умовахПіца є традиційною італійською стравою. Класична піца випікається у спеціальній дров'яній печі, проте не менш смачною її можна приготувати вдома. Цей простий рецепт тіста чудово підходить для домашнього приготування. Основа для піци в результаті виходить досить м'якою. Рецепт розрахований на три піци.

 
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини