Головна Новини Дозвілля рецепти Всього три інгредієнти: як приготувати бананові оладки
commentss НОВИНИ Всі новини

Всього три інгредієнти: як приготувати бананові оладки

Як у домашніх умовах приготувати бананові оладки: покроковий рецепт смачної та простої страви на сніданок

22 березня 2022, 02:30
Поділіться публікацією:

Якщо хочете приготувати смачний, швидкий та поживний сніданок для всієї родини, тоді запишіть рецепт бананових оладок. Вони виходять смачними, ніжними та соковитими. Така страва на сніданок точно підніме настрій і наситить організм корисними речовинами. Що потрібне для рецепту?

Всього три інгредієнти: як приготувати бананові оладки

Бананові оладки / Фото: Depositphotos

Інгредієнти: 1-2 стиглих бананів, 1 яйце, 2 ст. л цільнозернового борошна.

Спосіб приготування: розітріть очищений банан за допомогою вилки, і чим стигліший фрукт, тим швидше і простіше буде впоратися з ним. Додайте до нього яйце і ретельно розмішайте. Потім додайте борошно, знову розмішайте інгредієнти, але не місіть тісто занадто довго.

Поставте на вогонь антипригарну сковорідку, додайте трохи олії та викладіть отриману масу у формі оладок. Випікайте з кожного боку по 2-3 хвилини. Переверніть оладки, коли на поверхні почнуть з'являтися бульбашки. Все, сніданок готовий! Смачного!

Подавати бананові оладки краще з улюбленими добавками, наприклад медом, сметаною або шоколадною пастою. Такі оладки добре заморожуються і зберігаються в морозильнику 3-4 місяці, якщо перекласти їх в герметичну тару.

Нагадаємо, якщо ви втомилися від класичної яєчні або омлету, тоді спробуйте поекспериментувати та приготувати яєчний пай – це відмінний варіант для сніданку, бо він дуже ситний, корисний та смачний. Що потрібно для приготування?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що сніданок є найважливішим прийманням їжі, тому пропускати його вкрай не рекомендується. Пропонуємо вам швидкий та смачний варіант овочевого омлету, який готується у мікрохвильовій печі за лічені хвилини. Що потрібно для рецепту?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини