Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Якщо ви втомилися від класичної яєчні або омлету, тоді спробуйте поекспериментувати й приготувати яєчний пай — це відмінний варіант для сніданку, тому що він дуже ситний, корисний і смачний. Що потрібно для приготування?
Що приготувати на сніданок (фото з відкритих джерел)
Інгредієнти: 6 курячих яєць, 1 пучок шпинату, 120 г сиру, 100 г шинки, ½ ст. молока, 3 ст. л. рослинної олії, 3-4 скибочки хліба, 1 ч. л. прованських трав і інші спеції (сіль, перець, куркума — на смак).
Спосіб приготування: візьміть глибоку миску і збийте в ній всі яйця. Додайте туди молоко, різні спеції й збивайте за допомогою вінчика 2-3 хвилини. Далі пластинами наріжте шинку і сир, а листя шпинату промийте, зріжте стебла і дрібно наріжте. Візьміть скибочки хліба і наріжте середніми шматочками — вони становитимуть основу яєчного паю. Всі підготовлені інгредієнти додайте в миску зі збитими яйцями. Посоліть, поперчіть і ретельно все перемішайте. Дайте суміші постояти хвилин 5-7.
Візьміть глибоку сковорідку, додайте в неї рослинну олію і вилийте отриману масу. Накрийте зверху кришкою і знизьте вогонь на плиті до мінімуму. Яєчний пай буде готовий протягом 10-15 хвилин. Зніміть кришку, викладіть страву на тарілку, як пиріг і наріжте на порції. Смачного!
Нагадаємо, якщо мрієте про плоский живіт і струнку талію, тоді потрібно не тільки займатися спортом, а й переглянути свій раціон. Зокрема, відповідально поставитися до сніданку, який є найважливішим прийомом їжі, тому що запускає метаболізм і додає енергії організму.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати ситний омлет з овочами.
Новини