Головна Новини Дозвілля рецепти І омлет, і пиріг: як приготувати сніданок по-американськи
commentss НОВИНИ Всі новини

І омлет, і пиріг: як приготувати сніданок по-американськи

Як в домашніх умовах приготувати сніданок по-американськи: рецепт неймовірно смачного і простого яєчного паю

27 серпня 2021, 09:20
Поділіться публікацією:

Якщо ви втомилися від класичної яєчні або омлету, тоді спробуйте поекспериментувати й приготувати яєчний пай — це відмінний варіант для сніданку, тому що він дуже ситний, корисний і смачний. Що потрібно для приготування?

І омлет, і пиріг: як приготувати сніданок по-американськи

Що приготувати на сніданок (фото з відкритих джерел)

Інгредієнти: 6 курячих яєць, 1 пучок шпинату, 120 г сиру, 100 г шинки, ½ ст. молока, 3 ст. л. рослинної олії, 3-4 скибочки хліба, 1 ч. л. прованських трав і інші спеції (сіль, перець, куркума — на смак).

Спосіб приготування: візьміть глибоку миску і збийте в ній всі яйця. Додайте туди молоко, різні спеції й збивайте за допомогою вінчика 2-3 хвилини. Далі пластинами наріжте шинку і сир, а листя шпинату промийте, зріжте стебла і дрібно наріжте. Візьміть скибочки хліба і наріжте середніми шматочками — вони становитимуть основу яєчного паю. Всі підготовлені інгредієнти додайте в миску зі збитими яйцями. Посоліть, поперчіть і ретельно все перемішайте. Дайте суміші постояти хвилин 5-7.

Візьміть глибоку сковорідку, додайте в неї рослинну олію і вилийте отриману масу. Накрийте зверху кришкою і знизьте вогонь на плиті до мінімуму. Яєчний пай буде готовий протягом 10-15 хвилин. Зніміть кришку, викладіть страву на тарілку, як пиріг і наріжте на порції. Смачного!

Нагадаємо, якщо мрієте про плоский живіт і струнку талію, тоді потрібно не тільки займатися спортом, а й переглянути свій раціон. Зокрема, відповідально поставитися до сніданку, який є найважливішим прийомом їжі, тому що запускає метаболізм і додає енергії організму.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати ситний омлет з овочами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини