Головна Новини Дозвілля рецепти Ідея для сніданку: рецепт овочевого омлету в чашці
commentss НОВИНИ Всі новини

Ідея для сніданку: рецепт овочевого омлету в чашці

Омлет вийде апетитним і смачним

17 березня 2021, 09:35
Поділіться публікацією:

Сніданок — найважливіший прийом їжі, тому пропускати його вкрай не рекомендується. Пропонуємо вам швидкий і смачний варіант овочевого омлету, який готується в мікрохвильовці за лічені хвилини. Що потрібно для рецепта?

Ідея для сніданку: рецепт овочевого омлету в чашці

Що приготувати на сніданок / фото: food.inmyroom

Інгредієнти: 2 курячих яйця, 1 болгарський перець, 1 зелений лук, 1 столова ложка Фети, 1 чайна ложка рослинної олії, сіль, перець і інші приправи (за бажанням).

Спосіб приготування: візьміть глибоку чашку, змастіть її рослинною олією і розбийте туди два курячих яйця. За допомогою виделки ретельно їх збийте. Далі наріжте дрібно овочі, сир, посоліть, додайте перець і інші спеції, і знову перемішайте. Відправте свою страву в чашці в мікрохвильову піч на 2-3 хвилини, включивши максимальну потужність.

Коли омлет буде готовий, дістаньте його з мікрохвильовки й можете зверху посипати тертим сиром і свіжою зеленню, наприклад, базиліком. Все, можна приступати до ранкової трапези. До слова, інгредієнти в страві можна міняти (все на ваш розсуд). Смачного!

Нагадаємо, що відома кіноактриса, секс-символ 1950-х років Мерилін Монро вважала найкращим  сніданком яєчний коктейль. Він дуже простий у приготуванні й багатий на корисні вітаміни та мікроелементи. Якщо хочете повторити ранковий ритуал голлівудської зірки, тоді записуйте рецепт.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що лікар-дієтолог Олена Соломатіна розповіла, що за ранковим столом не повинно бути каш швидкого приготування, солодких пластівців і фруктових соків. Чому ці продукти, за словами фахівця, не повинні бути за ранковим столом, дізнайтеся в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини