Головна Новини Дозвілля рецепти Відмінно зігріває та насичує: рецепт грибного супу з ковбасним сиром
commentss НОВИНИ Всі новини

Відмінно зігріває та насичує: рецепт грибного супу з ковбасним сиром

Як у домашніх умовах приготувати смачний грибний суп із ковбасним сиром, який чудово підійде для дощових днів

16 квітня 2022, 05:25
Поділіться публікацією:

Насичуйте організм вітамінами та корисними речовинами, які можна отримати зі смачних та корисних страв. Одним з таких є грибний суп з ковбасним сиром, який закохає у себе з першої ложки та зігріє у дощовий день. Що потрібне для рецепту?

Відмінно зігріває та насичує: рецепт грибного супу з ковбасним сиром

Як приготувати грибний суп з ковбасним сиром (фото з відкритих джерел)

Інгредієнти: 2 л води, 1 цибуля, 3 картоплі, 1 морква, 100 г печериць, 200 г ковбасного сиру, 20 г вершкового масла, 1 лавровий лист, зелень, сіль, перець (за смаком).

Спосіб приготування: картоплю помийте, почистьте і наріжте кубиками. Покладіть у киплячу воду. Цибулю, моркву також очистьте, натріть на великій тертці й обсмажте на сковороді, додавши трохи олії.

Далі помийте гриби, наріжте їх шматочками й покладіть у каструлю, разом із засмажкою. Додайте лавровий лист, сіль, перець та інші спеції (за смаком). Варіть до повної готовності овочів. Далі наріжте кубиками ковбасний сир, покладіть у суп і варіть його ще 5-7 хвилин. Зелень помийте, подрібніть і додайте до страви перед подачею. Смачного!

Нагадаємо, якщо втомилися від звичних страв і хочете урізноманітнити своє меню, тоді запишіть рецепт ніжного та корисного кукурудзяного супу-пюре. Він приємно здивує своїм смаком. Що потрібне для приготування?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якщо не боїтеся експериментувати та хочете урізноманітнити своє меню, тоді приготуйте ароматний та смачний часниковий суп. Ця традиційна іспанська страва зігріє в холодну погоду та зміцнить імунітет.

Читайте також, що раціон складно уявити без перших страв, адже супи покращують обмін речовин, стимулюють кровообіг і мають масу інших корисних функцій. Але що буде з організмом, якщо вживати лише одні супи щодня?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини