Головна Новини Дозвілля рецепти Готуємо вдома: рецепт легкого кукурудзяного супу-пюре
commentss НОВИНИ Всі новини

Готуємо вдома: рецепт легкого кукурудзяного супу-пюре

Кукурудзяний суп-пюре припаде до смаку всім членам сім'ї

23 лютого 2021, 12:00
Поділіться публікацією:

Якщо втомилися від звичних страв і хочете урізноманітнити своє меню, тоді запишіть рецепт ніжного і корисного кукурудзяного супу-пюре. Він приємно здивує своїм смаком. Що потрібно для приготування?

Готуємо вдома: рецепт легкого кукурудзяного супу-пюре

(фото з відкритих джерел)

Інгредієнти: 2 ч. л. рослинної олії, 1 ріпчаста цибуля, 1,5 ст. курячого бульйону, 2 качани кукурудзи, 1/8 ч. л. кмину, 1/4 ч. л. коріандру, 1/2 ч. л. солі, 2 зубчики часнику, 3/4 ст. кефіру.

Спосіб приготування: з качанів кукурудзи зніміть зерна. Візьміть сотейник, поставте на вогонь, додайте трохи рослинної олії й тушкуйте подрібнену цибулю (2-3 хвилини). Додайте курячий бульйон і доведіть до кипіння. Потім додайте зерна і качан кукурудзи, а також різні спеції. Продовжуйте варити суп ще 15-20 хвилин. Вимкніть вогонь, вийміть з нього 2 столові ложки кукурудзи та відкладіть в сторону. Також приберіть качан і перелийте свій суп в блендер. Подрібніть інгредієнти до однорідної маси. Додайте туди кефір і кукурудзу, яку ви відклали, а також подрібнений часник. Посоліть і поперчіть. Подавайте суп-пюре відразу після приготування, прикрасивши зеленню. Смачного!

На приготування цієї ніжної та поживної страви вам буде потрібно в середньому 50 хвилин і мінімум продуктів.

Нагадаємо, що для приготування смачного осіннього крем-супу можете взяти звичайний гарбуз. Страва з цього овеча вийде вишуканою, поживною і дуже корисною для організму. Як його приготувати читайте в нашому матеріалі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що київський шеф-кухар Володимир Таша поділився рецептом супу з качкою і локшиною. Які інгредієнти будуть потрібні?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини