Головна Новини Дозвілля рецепти Зміцнюємо імунітет: рецепт іспанського часникового супу
commentss НОВИНИ Всі новини

Зміцнюємо імунітет: рецепт іспанського часникового супу

Інгредієнти звичайні - смак відмінний

30 жовтня 2020, 12:00
Поділіться публікацією:

Якщо не боїтеся експериментувати й хочете урізноманітнити своє меню, тоді приготуйте ароматний і смачний часниковий суп. Це традиційна іспанська страва зігріє в холодну погоду і зміцнить імунітет. ЇЇ  рецептом поділилося видання Gotovim.

Зміцнюємо імунітет: рецепт іспанського часникового супу

Інгредієнти: 4 помідори, 1 головка часнику, 3-4 шматочки білого хліба, 1 л овочевого бульйону, 1 ч. Л. паприки, 2 курячих яйця, 3 ст. л. оливкової олії, нарізана петрушка, сіль, перець (до смаку).

Спосіб приготування: візьміть шматочки хліба, обріжте їх від кірки та натріть на тертці, щоб вийшло приблизно 1,5 склянки. Очистьте часник і дрібно нарубайте. Помідори обшпарте окропом і зніміть шкірку, після чого дрібно наріжте.

Візьміть каструлю, додайте оливкову олію і поставте на вогонь. Покладіть в неї часник і пасеруйте його на повільному вогні пару хвилин, не даючи підсмажитися. Додайте туди хліб і збільште вогонь. Обсмажте все до легкого рум'янцю (3-4 хвилини), не забуваючи помішувати. Додайте помідори, паприку і курячий бульйон. Доведіть до кипіння, закрийте кришкою і варіть хвилин 20 на повільному вогні.

В окремій мисці збийте яйця і додайте їх в суп, постійно помішуючи. Також додайте петрушку, сіль-перець. Подавайте на стіл гарячим. Смачного!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати томатний суп-пюре в мікрохвильовці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини