Головна Новини Дозвілля рецепти Смаколики на зиму: рецепт незвичайного варення з агрусу і апельсина
commentss НОВИНИ Всі новини

Смаколики на зиму: рецепт незвичайного варення з агрусу і апельсина

Оригінальне варення з аґрусу здивує яскравим смаком

21 серпня 2020, 12:00 comments1104
Поділіться публікацією:

Сезон заготовок на зиму набирає обертів. Багате на фрукти і ягоди літо дозволяє кулінарній фантазії розгулятися і готувати не тільки стандартні види варення, а й експериментувати. Наприклад, можна приготувати незвичайне варення з аргусу, апельсинів і волоських горіхів, яке приємно здивує яскравим смаком. Рецепт такого варення опублікувало видання "Сегодня".

Смаколики на зиму: рецепт незвичайного варення з агрусу і апельсина

Знадобляться такі інгредієнти: 500 г аґрусу, один апельсин, 200 г волоського горіха, 500 г цукру.

Спочатку ретельно помийте апельсин і зніміть цедру за допомогою терки. Вийміть м'якоту і розріжте її на шматочки, не забувши видалити кісточки.

Потім подрібніть волоські горіхи. Відзначимо, що до варення підійдуть негіркі горіхи, інакше смак погіршиться.

Далі пропустіть через м'ясорубку апельсин з цедрою, промитий аґрус і горіхи.

Тепер перелийте суміш в каструлю і можете додавати цукор. Масу потрібно варити до загустіння.

Раніше портал "Коментарі" публікував рецепт ще одного незвичайного варення — м'ятного. Як його приготувати, розповів популярний кулінар Євген Клопотенко.

Також ми повідомляли рецепт-"п'ятихвилинку": як зробити варення з чорниці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини