Головна Новини Дозвілля рецепти Ситно і смачно: як приготувати незвичайну закуску з огірків
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситно і смачно: як приготувати незвичайну закуску з огірків

Як приготувати в домашніх умовах легку, ситну і смачну закуску з огірків: покроковий рецепт страви

12 липня 2021, 14:05
Поділіться публікацією:

Влітку можна вдосталь наїстися свіженькими огірочками, причому вживати їх потрібно разом зі шкіркою, тому що в ній знаходяться практично всі вітаміни та корисні речовини. З цього овочу, до речі, можна ще приготувати легку і ситну закуску, яка прикрасить будь-який стіл. Що потрібно для приготування?

Ситно і смачно: як приготувати незвичайну закуску з огірків

Рецепт закуски з огірків (фото з відкритих джерел)

Інгредієнти: 4-5 огірків, 100 г сиру рокфор, 100 г сиру, 200 г відвареного м'яса, 50 г вершкового масла, сіль, ¼ ч. ложки червоного меленого перцю, сіль та інші спеції (на смак), можна додати свіжої зелені, а також оливки (для оформлення).

Спосіб приготування: огірки ретельно промийте, розріжте їх навпіл і видаліть серцевину. Далі за допомогою виделки розімніть сир, змішайте його з відвареним м'ясом (дрібно порізаним), а також перцем і сиром. Інгредієнти ретельно збийте за допомогою блендера. Наповніть огірки приготовленою сумішшю, можна додати зелень і оливки зверху. Подавайте страву на стіл як закуску. Приємного вам апетиту!

Нагадаємо, якщо хочете поповнити організм вітамінами та цінними речовинами, то знайти їх можна у класичній страві угорської кухні, яку називають лечо. Найчастіше вона виступає або закускою, або повноцінним гарніром до м'яса, макаронів, а також риби. Які інгредієнти потрібні для її приготування, дізнайтеся в нашому матеріалі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що кабачок — виключно літній овоч, незамінний інгредієнт страв спекотної пори. Крім традиційних оладок або соте, з кабачків можна приготувати більш вишукану закуску — млинцевий торт. Приготувати цю страву під силу навіть новачкам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини