Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Влітку можна вдосталь наїстися свіженькими огірочками, причому вживати їх потрібно разом зі шкіркою, тому що в ній знаходяться практично всі вітаміни та корисні речовини. З цього овочу, до речі, можна ще приготувати легку і ситну закуску, яка прикрасить будь-який стіл. Що потрібно для приготування?
Рецепт закуски з огірків (фото з відкритих джерел)
Інгредієнти: 4-5 огірків, 100 г сиру рокфор, 100 г сиру, 200 г відвареного м'яса, 50 г вершкового масла, сіль, ¼ ч. ложки червоного меленого перцю, сіль та інші спеції (на смак), можна додати свіжої зелені, а також оливки (для оформлення).
Спосіб приготування: огірки ретельно промийте, розріжте їх навпіл і видаліть серцевину. Далі за допомогою виделки розімніть сир, змішайте його з відвареним м'ясом (дрібно порізаним), а також перцем і сиром. Інгредієнти ретельно збийте за допомогою блендера. Наповніть огірки приготовленою сумішшю, можна додати зелень і оливки зверху. Подавайте страву на стіл як закуску. Приємного вам апетиту!
Нагадаємо, якщо хочете поповнити організм вітамінами та цінними речовинами, то знайти їх можна у класичній страві угорської кухні, яку називають лечо. Найчастіше вона виступає або закускою, або повноцінним гарніром до м'яса, макаронів, а також риби. Які інгредієнти потрібні для її приготування, дізнайтеся в нашому матеріалі.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що кабачок — виключно літній овоч, незамінний інгредієнт страв спекотної пори. Крім традиційних оладок або соте, з кабачків можна приготувати більш вишукану закуску — млинцевий торт. Приготувати цю страву під силу навіть новачкам.
Новини