Головна Новини Дозвілля рецепти Як приготувати кабачковий млинцевий торт: рецепт закуски з кабачків для гурманів
commentss НОВИНИ Всі новини

Як приготувати кабачковий млинцевий торт: рецепт закуски з кабачків для гурманів

Млинцевий торт із кабачків стане смачною і вишуканою закускою, а рецепт страви підкориться навіть новачкам

19 червня 2020, 12:00 comments1424
Поділіться публікацією:








Кабачок – виключно літній овоч, незамінний інгредієнт страв спекотної пори. Крім традиційних оладок або соте, з кабачків можна приготувати більш вишукану закуску – млинцевий торт. Приготувати це блюдо зможе навіть новачок.  Рецептом кабачкового торта з млинців ділиться кулінарний сайт Bene Gusto.

Як приготувати кабачковий млинцевий торт: рецепт закуски з кабачків для гурманів

Фото: bene-gusto.com

На приготування торта знадобиться близько 40 хвилин. Вам будуть потрібні такі інгредієнти: 2 яйця, 1 середній кабачок, 300 мл молока, 250 г борошна, 200 г сметани, 4 ст. л. рослинної олії, 2 зубчики часнику, пучок кропу, 1 ч. л цукру, 1/2 ч. л солі, перець.

Для початку необхідно змішати в мисці яйця, цукор, сіль, перець і молоко. Після додати просіяне борошно і замісити тісто. Після цього потрібно нарізати кабачок на невеликі кубиками і перебити в пюре за допомогою блендера. Масу додати до тіста і добре перемішати. Далі нагріти на сковороді рафіновану рослинну олію, вилити в тісто і перемішати. Будьте уважні, млинці потрібно смажити на сухій сковороді.

Після приготування коржів — млинців — потрібно зробити крем. Для нього змішайте сметану і кілька зубчиків часнику. Кожен млинець змастити сметаною і викласти гіркою. В якості прошарку за бажанням можна використовувати майонез, крем-чіз, або ж перекласти кілька млинців тонкими слайсами шинки чи бекону.


Раніше ми писали, як приготувати домашнє морозиво – три нескладних рецепти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини