Головна Новини Дозвілля рецепти Швидкий та ситний обід: рецепт квасолі з ковбасками
commentss НОВИНИ Всі новини

Швидкий та ситний обід: рецепт квасолі з ковбасками

Як в домашніх умовах приготувати смачну та поживну страву на обід: покроковий рецепт приготування квасолі з ковбасками

17 березня 2022, 01:25
Поділіться публікацією:

Квасоля – доступний, смачний та корисний продукт, з якого можна приготувати безліч страв. Вони збагатять організм вітамінами й подарують почуття ситості, тому любителям бобових точно варто спробувати квасолю з ковбасками. Що потрібне для рецепту?

Швидкий та ситний обід: рецепт квасолі з ковбасками

Рецепт квасолі з ковбасками (фото з відкритих джерел)

Інгредієнти: 400 г консервованої квасолі, 2 ковбаски, 80 г томатної пасти, 1 цибуля, петрушка, 1 свіжий розмарин, сіль, перець мелений (за смаком), олія.

Спосіб приготування: цибулю наріжте півкільцями, часник подрібніть, так само як і петрушку, а листя розмарину відокремте від стебла. На сковорідці обсмажте ковбаски з кожного боку по 3-5 хвилин. Перекладіть їх на тарілку та розріжте на однакові шматочки по 1-1,5 см.

Візьміть глибоку сковорідку, додайте в неї рослинної олії, а також цибулю та часник, тушкуйте 2-3 хвилини, постійно помішуючи. Додайте туди ковбаски та томатну пасту, посоліть, поперчіть страву. Ретельно перемішайте і тушкуйте ще 5-7 хвилин, не закриваючи кришкою. Потім додайте квасолю, перемішайте інгредієнти. Закрийте страву кришкою та тушкуйте ще 5 хвилин. В кінці додайте петрушку та розмарин. Подавайте квасолю разом із ковбасками. Смачного!

Нагадаємо, якщо хочете смачно, корисно та дієтично перекусити, тоді запишіть рецепт салату з макаронами та свіжими овочами, який подарує почуття ситості та збагатить організм корисними речовинами. Що потрібне для рецепту?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, якщо хочете порадувати членів своєї сім'ї чимось смачненьким та незвичайним, тоді приготуйте ледачі голубці. Це смачна, поживна та ніжна страва, яка здивує вас приємним смаком. Що потрібно для приготування?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини