Головна Новини Дозвілля рецепти Обід за 30 хвилин: рецепт смачного салату з макаронами
commentss НОВИНИ Всі новини

Обід за 30 хвилин: рецепт смачного салату з макаронами

Як у домашніх умовах приготувати смачний та поживний салат: покроковий рецепт простої страви

16 березня 2022, 03:20
Поділіться публікацією:

Якщо хочете смачно, корисно та дієтично перекусити, тоді запишіть рецепт салату з макаронами та свіжими овочами, який подарує почуття ситості та збагатить організм корисними речовинами. Що потрібне для рецепту?

Обід за 30 хвилин: рецепт смачного салату з макаронами

Рецепт смачного салату з макаронами (фото з відкритих джерел)

Інгредієнти: 200 г макаронних виробів, ½ лимона, 1 зелена цибуля, ½ оливкової олії, 2 огірки, 200 г томатів чері, 3 шт. базиліка, 120 г сиру фета, 50 г оливок без кісточок, сіль, перець, інші спеції).

Спосіб приготування: поставте каструлю з водою, щоб зварити макарони. Після того, як вона закипить, додайте їх в окріп і варіть згідно з інструкцією на упаковці. Поки макарони варяться, натріть половину лимона цедру і видавіть сік. Наріжте цибулю, додайте оливкової олії, сік та цедру лимона, сіль і ретельно перемішайте.

Очистьте та наріжте огірки кубиками. Вимийте та розділіть на 4 частини помідори, а сир фету наріжте квадратиками. Базилік помийте, обсушіть рушником і подрібніть, наріжте на дві половинки оливки. Коли макарони приготуються, відкиньте їх на друшляк, щоб вийшла зайва рідина.

Після цього додайте макарони в миску з овочами, все перемішайте, доведіть до смаку і подавайте до столу. Смачного!

Нагадаємо, що макарони — простий і доступний продукт, з якого можна приготувати безліч смачних страв, причому швидко і легко. Представляємо вам рецепт макаронів з сиром і хрусткою крихтою, який точно порадує вас дивовижним смаком і ароматом. Що потрібне для приготування?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати пікантний салат з авокадо, курки та кукурудзи, який наситить організм багатьма вітамінами та корисними речовинами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини