Рубрики
МЕНЮ
Таисия Ерохина
Кабачок — один з найпопулярніших інгредієнтів для літніх страв. Наприклад, з кабачків вийдуть відмінні млинці. Рецепт приготування кабачкових млинців на молоці опублікував кулінарний портал Bene Gusto.
Фото: bene-gusto.com
Щоб приготувати страву візьміть такі інгредієнти: два яйця, один середній кабачок вагою близько 250-300 г, 300 мл молока, 250 г борошна, чотири столові ложки рафінованої олії, пучок кропу, одну чайну ложку цукру, половину чайної ложки солі та перець за смаком.
Спочатку змішайте в мисці яйця, цукор, сіль, перець і молоко. Потім просійте борошно і додайте її до маси. Можна замішувати тісто.
Після наріжте кабачок невеликими кубиками та перебийте в пюре за допомогою блендера. Масу потрібно додати до тіста, ретельно перемішавши.
Далі рафіновану рослинну олію потрібно нагріти на сковороді, після чого вилити її в тісто і перемішати. Зверніть увагу, що самі млинці треба смажити на сухій сковороді.
Відзначимо, що із зазначених інгредієнтів вийде близько 11 млинців.
Додамо, що на приготування страви піде близько пів години.
Раніше ми опублікували рецепт мексиканського салату з ідеєю для ефектної подачі.
Новини