Головна Новини Дозвілля рецепти Сезонна закуска: як приготувати пишні оладки з кабачків
commentss НОВИНИ Всі новини

Сезонна закуска: як приготувати пишні оладки з кабачків

Сімейний рецепт приготування пишних оладок з кабачків без зайвого жиру порадує близьких

7 липня 2020, 12:00 comments1110
Поділіться публікацією:








У літній сезон кабачок – незамінний інгредієнт закусок. Крім того, що кабачки можна посмажити, запекти, також з них роблять млинці та суп-пюре. Сімейний рецепт оладок із кабачків на кефірі, щоб вони вийшли пишними й без зайвого жиру, розповів кулінарний блог Bene Gusto.

Сезонна закуска: як приготувати пишні оладки з кабачків

Вам знадобляться: 1 яйце, 1 середній кабачок, 100 г борошна, 100 мл кефіру, 1 цибулина, 4 ст. л. рослинної олії, 1/2 ч. л соди, кріп, сіль, перець.

Соду висипаємо в кефір, перемішуємо і відставляємо у бік. Кислота погасить соду, і в готових оладках не буде стороннього присмаку.

Кабачок натираємо на великій тертці, цибулю і зелень дрібно рубаємо ножем.

Для приготування тіста в мисці змішуємо яйце, сіль, перець і кефір із содою. Сюди ж відправляємо рафіновану рослинну олію і борошно. Замішуємо тісто за консистенцією як густа сметана. Потім додаємо подрібнені овочі та зелень. Добре перемішуємо.

На суху розігріту сковороду викладаємо ложкою тісто, формуючи круглі оладки. Обсмажуємо з двох сторін. Кабачкові оладки подаємо гарячими зі сметаною або часниковим соусом.


Раніше "Коментарі" опублікували рецепти п'яти ненудних закусок для пікніка на швидку руку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини