Головна Новини Дозвілля рецепти Що приготувати на свята: рецепт салату «Різдво»
commentss НОВИНИ Всі новини

Що приготувати на свята: рецепт салату «Різдво»

Цей салат виходить дуже смачним і ситним

4 січня 2021, 12:00 comments1199
Поділіться публікацією:

Якщо втомилися від класичних салатів та хочете здивувати своїх гостей і рідних за святковим столом новими та оригінальними стравами, тоді запишіть рецепт салату "Різдво". Він виходить дуже легким і смачним при найпростіших інгредієнтах. Що потрібно для приготування?

Що приготувати на свята: рецепт салату «Різдво»

рецепт салату "Різдво" фото: iamcook

Інгредієнти: 300 г вареної курячої грудки, 3-4 картоплини, 1 велика морква, половина білої цибулі, 1 яйця, 100 г твердого сиру, 3-4 ст. л. майонезу, сіль і перець (за бажанням).

Спосіб приготування: промийте картоплю і моркву під проточною водою і відваріть до готовності. Те ж саме зробіть з яйцями. Остудіть і очистьте їх. Цибулю і куряче м'ясо наріжте дрібними кубиками, а сир натріть на крупній тертці. Тепер потрібно сформувати салат, а для цього вам буде потрібно сервірувальне кільце. Перший шар салату — це картопля, натерта на крупній тертці, покрита майонезом. Наступний шар — нарізана варена (а можна використовувати й копчену) грудка, цибуля і шар майонезу. Третій шар — натерта на дрібній тертці морква, шар нарізаних курячих яєць, майонез, перець-сіль.

Посипте салат товстим шаром натертого твердого сиру. Далі зніміть сервірувальне кільце накрийте харчовою плівкою і дайте салату настоятися хвилин 15, щоб шари просочилися майонезом. Все, салат "Різдво" готовий, можна подавати до столу. Смачного!

Нагадаємо, що традиційний салат "Олів'є" можна замінити не менше смачним салатом, який називається "Граф". Його рецепт читайте тут.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що порадувати гостей і рідних можна неймовірно смачним різдвяним кексом з коньяком і цукатами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини