Головна Новини Дозвілля рецепти Рецепт торта за 10 хвилин: ніякого випікання та прості інгредієнти
commentss НОВИНИ Всі новини

Рецепт торта за 10 хвилин: ніякого випікання та прості інгредієнти

Відомий український блогер Alina FooDee розповіла, як приготувати торт за 10 хвилин, без випічки та за допомогою простих інгредієнтів

20 травня 2022, 03:45 comments1190
Поділіться публікацією:

Іноді дуже хочеться порадувати своїх домочадців чимось смачненьким, але часу на приготування може не вистачати. У такій ситуації, вам прийде на допомогу рецепт торта, які готується без збивання та випікання. Ним поділилася українська блогерка Alina FooDee.

Рецепт торта за 10 хвилин: ніякого випікання та прості інгредієнти

Як швидко приготувати торт (фото з відкритих джерел)

Інгредієнти: 500 г сметани (жирністю 20% і вище), 500 г стиглих бананів, 350 г свіжих пряників (без начинки), 50 г цукру, 20 г ванільного цукру.

Спосіб приготування: Візьміть глибоку тарілку і змішайте в ній сметану з цукром і ванільним цукром. Банани наріжте кільцями невеликої ширини, орієнтовно 1 см. Якщо пряники у вас великі, то їх можна розрізати вздовж, щоб вони краще просочилися.

Візьміть будь-яку миску чи форму. Застеліть її харчовою плівкою чи пергаментом. Обмокніть кожен пряник у сметану і викладіть перший шар. Потім викладіть зверху шар бананів. Зверху знову шар пряників та ще шар бананів. Зверху торт покрийте сметаною, яка залишилася. Відправте торт на 6-8 годин у холодильник, щоб він просочився. Все, десерт готовий. Смачного!

Нагадаємо, що торт "Пломбір" справді дуже легко приготувати і для його рецепту не потрібно мати жодного спеціального кондитерського обладнання. Нам не знадобиться ні духовка, ні міксер. Як приготувати торт?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що випічка може бути не тільки смачною та ароматною, але ще й корисною. Порадуйте своїх домочадців морквяним тортом – легким, ніжним десертом, який прикрасить будь-яке чаювання. Його рецептом поділилася кулінарка Ліза Глінська.

Читай також, як приготувати шоколадний торт у мікрохвильовій печі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини