Головна Новини Дозвілля рецепти Без випічки та без міксера: рецепт найпростішого торта Пломбір
commentss НОВИНИ Всі новини

Без випічки та без міксера: рецепт найпростішого торта Пломбір

Як приготувати торт?

22 лютого 2022, 14:17 comments1137
Поділіться публікацією:

Торт Пломбір дійсно дуже легко приготувати і для його приготування не потрібно мати спеціальне кондитерське обладнання. Нам не знадобиться ні духовка, ні міксер. Як приготувати торт? Пломбір розповідає koolinar.

Без випічки та без міксера: рецепт найпростішого торта Пломбір

Рецепт - фото з відкритих джерел

Інгредієнти:

Борошно 600 г

Цукор 150 г

Олія вершкове 300 г

1 чайна ложка

Сметана 1200 г

Яйця 5 штук

Цукор 350 г

Борошно 60 г

Вершкове масло 50 г

Ванільний цукор 2 чайні ложки

1 чайна ложка

Мигдалеві пелюстки 100 г

Покроковий рецепт приготування: торт Пломбір без випічки.

На стіл насипаємо 600 г борошна. Для приготування торта можна використовувати лише біле борошно. Ми використовуємо 400 г білого і 200 г мигдального борошна. Додаємо 150 г цукру, чайну ложку солі, все добре перемішуємо.

Додаємо 300 г вершкового масла|мастила|. Подрібнюємо ножем чи шпателем, перемішуємо руками. Акуратно протираючи між долоньками, робимо кондитерську крихту. Висипаємо її в сковороду із товстим дном. Ставимо сковороду на сильний вогонь і весь час перемішуючи, обсмажуємо крихту до приємного золотистого кольору. При необхідності зменшуємо вогонь до середнього.

Готову крихту перекладаємо в окрему миску та залишаємо остигати. Приготуємо крем: У каструлю кладемо 1 кілограм 200 г сметани, жирність сметани не має значення. Додаємо 5 яєць та 1 чайну ложку солі. Насипаємо 350 г цукру, 2 чайні ложки ванільного цукру та 60 грамів борошна. Все добре перемішуємо до одержання однорідної маси.

Ставимо каструлю на середній вогонь і весь час перемішуючи віночком, доводимо до кипіння. Спочатку маса стає рідкісною. Потім, при закипанні, вона загусне. Сметана при закипанні стане схожою на сир і крем буде приємний сирний смак і аромат.

Крем закипів. Вимикаємо вогонь. Продовжуємо перемішувати. Додаємо 50 г вершкового масла|мастила| і перемішуємо ще 1-2 хвилини. Переливаємо в миску крем та перемішуємо ще 1 хвилину. Залишаємо крем остигати, приблизно на 1 годину. Крем трохи охолонув, приступаємо до збирання торта. На тарілку, на якій подаватимемо торт ломбір до столу, ставимо кільце роз'ємної форми діаметром 26 сантиметрів.

На тарілку викладаємо частину підготовленої крихти, розрівнюємо. На крихту викладаємо і розрівнюємо ¼ частина крему. Крем ще теплий, його можна охолодити до кімнатної температури, але це не має значення. На крем рівномірно викладаємо і розрівнюємо ще ¼ частина крихти, потім знову шар крему, і так далі. Останній шар крем.

Прикрашаємо торт мигдальними пелюстками або будь-яким іншим способом на ваш вибір. Відправляємо торт у холодильник мінімум на 12 годин. Через 12 годин виймаємо торт із холодильника, видаляємо кільце роз'ємної форми. Готово!

Нагадаємо, мікроволновка - справжня паличка-виручалочка на будь-якій кухні. З її допомогою можна не лише розігрівати страви, а й готувати. При чому дуже смачні та гарні десерти. Рецептом шоколадного торта-десятихвилинки поділився портал "Гастроном".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини