Головна Новини Дозвілля рецепти Припаде до смаку всім: рецепт салату «Дамський каприз»
commentss НОВИНИ Всі новини

Припаде до смаку всім: рецепт салату «Дамський каприз»

Салат виходить смачним і ситним

7 березня 2021, 12:20 comments1056
Поділіться публікацією:

Наближається чудове свято — 8 Березня. Якщо хочете в цей день порадувати своїх рідних і друзів смачними стравами, тоді запишіть рецепт смачного салату "Дамський каприз". Він стане прикрасою вашого столу і вразить вишуканим смаком. Що потрібно для приготування?

Припаде до смаку всім: рецепт салату «Дамський каприз»

салати на 8 березня / фото: chefmarket

Інгредієнти: 400 г курячого філе (можна курячих стегон), 1 банка консервованих ананасів, 3 зубчики часнику, 200 г твердого сиру, 70 г горіхів (кедрові / волоські / мигдальні), сіль, перець, майонез.

Спосіб приготування: відваріть куряче філе солоній воді й відкладіть на час, щоб м'ясо охололо. Тим часом відкрийте консервовані ананаси, наріжте їх кубиками, якщо ж вони вже кубиками, тоді відкиньте їх на сито, щоб вилився сироп. На великій тертці натріть сир, одну частину приберіть в окрему тарілку, а в іншу видавіть зубчики часнику. У цю ж суміш додайте майонез і ретельно перемішайте.

Далі подрібніть горіхи, а тепле куряче філе (або стегна) наріжте кубиками. Починаємо формувати салат шарами: м'ясо, майонез, консервовані ананаси, часниково-сирна суміш. Зверху посипте салат  горіхами та натертим сиром, який залишився. Відправте страву на півгодини в холодильник і подавайте до столу. Смачного!

До слова, інгредієнти в салаті можна міняти, наприклад, додати свіжі огірки, кислі яблука, сухарики — вони зроблять його смак більш незвичайним.

Нагадаємо, якщо хочете урізноманітнити своє меню, тоді приготуйте салат "Марсель". У ньому гармонійно поєднуються звичайні продукти, і він цілком здатний замінити на столі класичні салати.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати ситний салат з авокадо.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини