Головна Новини Дозвілля рецепти Смачний і ситний: як приготувати салат «Марсель»
commentss НОВИНИ Всі новини

Смачний і ситний: як приготувати салат «Марсель»

Цей салат урізноманітнить ваше меню

17 січня 2021, 12:00
Поділіться публікацією:

Порадуйте своїх рідних смачним і ситним салатом під назвою "Марсель". У ньому дуже гармонійно поєднуються звичайні нам продукти, і він цілком здатний замінити на столі класичні салати, які багатьом вже злегка набридли. Що потрібно для його рецепта?

Смачний і ситний: як приготувати салат «Марсель»

рецепт салату "Марсель" / фото: cook-s

Інгредієнти: 3 курячих філе, 2 плавлених сирки, 6 яєць, 1 склянка солодкого чорносливу (без кісточок), 1 зубчик часнику, 1 морква, ½ склянки волоських горіхів, 500 г майонезу, сіль, перець, зелень.

Спосіб приготування: візьміть куряче філе, залийте водою і поставте на плиту. Посоліть воду і відваріть до м'якості, після охолодіть і наріжте середніми кубиками. Промийте чорнослив, залийте його окропом і залиште так на 10 хвилин, потім злийте воду та обсушіть за допомогою паперового рушника. Наріжте його смужками.

Зваріть яйця. Відокремте білки від жовтків і окремо натріть їх на дрібній тертці, а сир натріть на крупній. У глибокій мисці змішайте сир, майонез і пропущений через прес часник. Горіхи злегка обсмажте і подрібніть. Моркву відваріть і потріть на крупній тертці. Почніть викладати салат шарами.

1 шар — чорнослив, змащений майонезом, курка, сіль, перець і знову майонез;

2 шар — горіхи, змішані з морквою, зверху — сирний шар і яєчний білок;

Все промажьте майонезом, з усіх боків, а верх прикрасьте курячим жовтком.

Поставте салат в холодильник на 1 годину, щоб він просочився. Перед подачею прикрасьте "Марсель" нарізаною зеленню. Смачного!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати смачний салат "Генерал", який гідно може замінити "Шубу" на святковому столі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини