Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Сніданок називають головним прийомом їжі, тому що він заряджає енергією на весь день. Якщо ви втомилися від класичної глазурі, тоді запишіть рецепт яєчної запіканки з грибами, яка припаде до смаку кожному. Що потрібно для рецепту?
Яєчна запіканка з грибами (фото з відкритих джерел)
Інгредієнти: 4 яйця, 500 г печериць, 50 твердого сиру, 1 цибуля, сіль, перець чорний мелений.
Для заливки: 80 г молока, 15 г пшеничного борошна, 25 г олії, зелень, сіль, перець (за смаком), інші спеції (за бажанням).
Спосіб приготування: відваріть яйця і подрібніть їх. Гриби й цибулю також дрібно нашаткуйте і всі інгредієнти разом підсмажте на олії. Яйця змішайте з грибами, цибулею, додайте солі, перцю і викладіть у форму.
Тим часом приготуйте заливку. У глибокій мисці змішайте молоко, олію, сіль, перець і зелень. Все ретельно перемішайте, додавши спеції. Залийте молочною масою яєчно-грибну суміш, посипте натертим сиром і відправте запікатися в духовку за температури 180 градусів до появи золотистої скориночки.
Нагадаємо, що багато людей вживають на сніданок курячі яйця і це правильне рішення, оскільки такий продукт ідеально підходить для ранкового раціону. Що ж у них особливого?
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що яйця, хоч і мають багато корисних якостей, у свій раціон включають далеко не всі. Але якщо раптом ви надумали щось спекти, тоді цей крутий лайфхак вам знадобиться. Це справжня знахідка для алергіків, веганів та тих, у кого просто не виявилося яєць у холодильнику.
Читайте також, як приготувати яйця по-шотландськи від відомого шеф-кухаря Гордона Рамзі.
Новини