Головна Новини Дозвілля рецепти Страва дня: яйця по-шотландськи від кухаря Гордона Рамзі
commentss НОВИНИ Всі новини

Страва дня: яйця по-шотландськи від кухаря Гордона Рамзі

Ця страва не тільки дуже смачна, але і ситна

4 жовтня 2020, 13:05
Поділіться публікацією:

Якщо не знаєте, якою стравою здивувати своїх домочадців, тоді приготуйте яйця по-шотландськи від відомого шеф-кухаря Гордона Рамзі. Ця закуска з хрусткою скоринкою стане прикрасою будь-якого столу. Рецептом страви поділилося видання Bufet.

Страва дня: яйця по-шотландськи від кухаря Гордона Рамзі

яйця по-шотландськи

Інгредієнти (на 4 персони): 6 курячих яєць, 200 г м'ясного фаршу, 200 г ковбасок для смаження / сосисок з фаршу, половинка зеленого яблука (натертого), 4 ст. л. пшеничного борошна, 150 г панірувальних сухарів, рослинна олія (для смаження), сіль-перець (за смаком).

Спосіб приготування: відваріть яйця в киплячій води приблизно 4-5 хвилин, а після відразу залийте їх холодною водою, щоб вони охололи. В окремій тарілці перемішайте терте яблуко, фарш і нарізану дрібно ковбаску або сосиски. З отриманої суміші сформуйте коржі овальної форми (однакового розміру). В одній ємності змішайте борошно, сіль і перець, а в іншій — два яйця, збиті до однорідності, в третій — панірувальні сухарі.

В середину м'ясного коржа покладіть очищене варене яйце й акуратно загорніть навколо нього фарш. Поставте на вогонь сотейник, розігрійте в ньому рослинну олію, доведіть до кипіння. М'ясний корж обваляйте спочатку в борошні, потім занурте в миску зі збитими яйцями, а потім покрийте панірувальними сухарями.

Відправте страву в киплячу олію на 10-15 хвилин, щоб з'явилася хрустка скоринка. Часто перевертайте корж, щоб він обсмажився рівномірно. Подавати на стіл яйця по-шотландськи можна як гарячими, так і холодними.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати яйця в солодкому перці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини