Головна Новини Дозвілля рецепти Оригінальна та смачна: як приготувати піцу без тіста
commentss НОВИНИ Всі новини

Оригінальна та смачна: як приготувати піцу без тіста

Замість борошна та молока візьміть куряче філе

3 березня 2021, 21:12 comments2159
Поділіться публікацією:

Піца вже давно припинила бути винятковою асоціацією із італійською кухнею. В усьому світі існує безліч різноманітних рецептів цієї смакоти. Сьогодні "Коментарі" поділяться із читачами одним із них. Ловіть підказку, як приготувати ароматну і неймовірно оригінальну піцу… без тіста.

Оригінальна та смачна: як приготувати піцу без тіста

Рецепт піци без тіста. Фото із відкритих джерел

Складові: 400 грамів курячого філе, 1 велика цибулина, 1 яйце, спеції та сіль за смаком, оливкова олія.

Для начинки: 1 помідор, 1 перець, 150 г твердого сиру, кілька крупних печериць, кетчуп.

Гайда готувати! Сире куряче м’ясо добре помийте, поріжте на не надто маленькі шматки та закиньте до блендеру. За якусь хвилину матимете чудовий курячий фарш. Окремо від м’яса подрібніть у блендері почищену та порізану цибулину. Коли дві маси будуть готові, змішайте їх в одну. До суміші додайте яйце, спеції, а також не забудьте посолити. Добре вимішайте.

Деко для випікання змастіть невеликою кількістю оливкової олії, після чого не надто тонким (і не затовстим!) шаром викладіть отриману м’ясно-цибулеву суміш. Перемістіть деко до духовки на 20 хвилин, випікати слід при температурі 200°С.

Коли час закінчиться, дістаньте страву із духовки, змажте м’ясний корж зверху певною кількістю кетчупу, помістіть на нього порізані помідор, перець та печериці та засипте все натертим твердим сиром. Піцу слід випікати ще 10 хвилин при такій самій температурі — 200 градусів.

Вуаля, піца готова! Команда порталу "Коментарі" щиро бажає всім читачам смачного.

Нагадаємо, на сайті також можна знайти рецепт торта із млинців від Євгена Клопотенка — якраз те, що потрібно для Масляної. Також наші кореспонденти пропонували спробувати кілька рецептів, для яких потрібні яйця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини